Nagyvillám Sípálya Visegrád - Új AYCM elfogadóhely

2019 Feb 01

2019 jubileumi év az AYCM életében, ezért a szezonális mozgásformáinkat is bővítjük, hogy a Klubtagjaink az év bármely időszakában ki tudják használni az AYCM-ban rejlő lehetőségeket.

All You Can Move SportPass elfogadóhelyei között még sosem üdvözölhettünk sípályát. Egészen mostanáig.
Nagy örömünkre szolgál, hogy Nagyvillám Sípálya Visegrád csatlakozott rendszerünkhöz és sok szeretettel várja az AYCM Klubtagokat már L-es csomagtól.

A téli sportok szerelmesei körében igen népszerű a Nagyvillám Sípálya és bízunk benne, hogy sokak számára okozhatunk örömöt azzal, hogy mostantól csupán csak a SportPasszuk felmutatásával elérhetik a téli szezon talán legnépszerűbb mozgásformáját.

Szerelmese vagy a hónak és a télnek, vagy csak imádsz síelni és csúszni egyet? Netán extrémsport kedvelő vagy és szívesen snowboard-oznál? Inkább egy menő hófánkon fekve szelnéd a havat? Régóta ki akarod próbálni, de még nem volt rá lehetőséged? Mindegy melyik igaz Rád a fentiek közül, a Nagyvillám Sípálya kiváló hely a számodra.

Öltözz rétegesen, vedd magadhoz az ACYM SportPasszodat és irány Visegrád!

(Tudtad, hogy már mobil applikációnk keresztül is beléphetsz Elfogadóhelyeinkre? Az ePASS-ról érdeklődj elérhetőségeink egyikén!)

A sípályára való belépéshez minden információt megtalálsz az AYCM honlapján, amihez kattints az alábbi linkre-> https://20eveaycm.page.link/Nagyvillam-Sipalya