HR-CAFETÉRIA

HR-Cafetéria
A SPORT TERÜLETÉN

Cégünk a KLUB Rekreáció Sport és Rendezvényszervező Iroda 1999 óta kínál a munkáltatók részére HR megoldásokat a sport és szabadidős tevékenységek területén, egyfajta outsourcing cégként. ALL YOU CAN MOVE SportPass sportkártya szolgáltatásunk mind Cafetériába illeszthető, mind azon kívüli juttatásként is adható, de fölajánlható a munkavállalók részére úgy is, hogy ők maguk fizetik a havi tagdíjakat. Vezető termékünk az ALL YOU CAN MOVE SportPass, a XXI. század HR megoldása. Ez a rekreációs sportkártya a meglévő, vagy most indítandó juttatási, vagy cafetéria rendszerbe könnyen illeszthető komplex csomag, amivel a munkavállalók több száz létesítményben (fitness, uszoda, squash, szauna, golf, gyógytorna, tenisz, tánc stb.) végezhetnek sport, szabadidős és rekreációs tevékenységet. Az ALL YOU CAN MOVE SportPass program csak a munkáltatókon keresztül elérhető kedvezményes sportolást/egészségmegőrzést biztosító program.

Mi az All You Can Move SportPass HR Cafetéria kártya?

Minden olyan munkáltatónak ajánljuk az ALL YOU CAN MOVE SportPass programunkat, akiknek fontos munkavállalójuk, mert a munkahelyi sport támogatása minden eddiginél sürgetőbbé vált, hiszen egy friss, a Humánpolitika.com Egyesület hazai kutatása alapján egyértelműen bebizonyosodott, hogy a munkahelyi sport támogatása többszörösen megtérül, hiszen az egészséges munkavállalónak komoly szerepe van az üzleti célok elérésében: a rendszeres testmozgás nemcsak a fizikai állóképességre és a mentális egészségre van pozitív hatással, hanem a szervezeti teljesítmény és hatékonyság növelésére, hatékonyabb stressz-kezelésre, a betegségben töltött napok számának csökkentésére és a jobb munkahelyi koncentrációra, valamint a magánéletre egyaránt!

 1. Egy olyan multifunkcionális sportbérlet, amellyel országosan közel 500 különböző

  sportlétesítmény – fitnesztermek, uszodák, boxtermek, jógatermek, mászótermek, atlétikai pályák, tánccentrumok, korcsolyapályák, squashpályák, teniszpályák, illetve rúdtánc termek – látogathatóak korlátlanul. Akár naponta, váltogatva, minden nap más létesítményben használva.

 2. Béren kívüli juttatási forma, amely növeli a dolgozók lojalitását a cég iránt, a munkavállalói elégedettséget.
 3. Komplex csomag, amely a meglévő, vagy most indítandó javadalmazási, ösztönző vagy tehetségmenedzsment rendszerbe, vállalati egészségprogramba könnyen illeszthető.

Miért éri meg az AYCM HR Cafetéria?

Munkavállalóknak

Változatos mozgásformák változatos helyszíneken az év minden szakában. Olyan sportbérletet kapnak, amellyel a munkavállaló országosan több száz különböző sportlétesítményt látogathat korlátlanul, akár minden nap, más-más létesítményben. A rendszeres testmozgás pozitív hatással van a mentális egészségre, személyes hatékonyságra, a betegségben töltött napok számának csökkentésére, és a jobb munkahelyi koncentrációra.
 

Munkáltatónak

 1. Jelentősen csökkenti a HR-es kollégák számára a vállalati egészségmegőrző-rekreációs programok szervezési, elszámolási feladatait
 2. Erősödő munkáltatói arculat (employer brand)
 3. Egészségesebb munkaerő
 4. Jobb stressz kezelő képességek
 5. Magasabb dolgozói elkötelezettség
 6. Kiégés csökkentése
 7. Kevesebb betegségben töltött napok száma
 8. Növekvő munkateljesítmény, terhelhetőség

 

A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK
ÉRD EL CÉLJAIDAT AZ AYCM KÁRTYÁVAL

Finanszírozási lehetőségek
Vállalati partnereink igényeihez igazodva többféle együttműködési lehetőséget kínálunk

"AYCM Basic" csatlakozási ajánlat

Munkavállalói finanszírozással

A munkáltató az ALL YOU CAN MOVE kibocsátójával - a minimális csatlakozási létszámot biztosító igényfelmérés után - megállapodik egy keretszerződés formájában arról, hogy a szervezet az ALL YOU CAN MOVE programot a munkavállalói körében kihirdeti. Minden munkavállaló egyénileg dönt, hogy az AYCM SportPass programban részt kíván-e venni, és ha igen, mely csomaggal és milyen fizetési módozattal. A munkáltató részéről semmilyen anyagi ráfordítás nem keletkezik, adminisztrációs teherrel nem jár. A munkáltatóval kötött megállapodást követően a munkavállaló az AYCM SportPass-t az adózott jövedelméből finanszírozza. A munkáltató kapcsolattartója továbbítja az AYCM hírleveleket a szervezet munkavállalóinak.

A Basic program legalább 15 dolgozói kártyaigény esetén indítható.

A munkáltatóval kötött megállapodást követően a munkavállaló az AYCM SportPass-t az adózott jövedelméből finanszírozza: készpénzzel, bankkártyával, banki csoportos beszedési megbízással, rendszeres bankkártya terheléssel, vagy utalással.

 

"AYCM Cafeteria Light" csatlakozási ajánlat

VÁLASZTOTT CAFETÉRIA ELEMMEL

Teljesen megegyezik a fenti Basic együttműködéssel, de a dolgozók nem csak a saját adózott jövedelmükből, hanem választott cafetéria elemmel is finanszírozhatják AYCM SportPass-ukat.

 • Edenred Ajándék- vagy Motivációs kártyával
 • Edenred Bevásárló-Kártyával
 • Ezüst És Arany Edenred Ajándékkártyával
 • Erzsébet Utalvány Plusz Kártya – "Ajándék Zsebéből"
 • Sodexo Ajándék Pass És Bónusz Pass
 • GREEN PASS Ajándék és Egészség Utalványokkal


 

"AYCM Advanced" csatlakozási ajánlat

AYCM SportPass beépítése a választható Cafetéria elemek közé
 

A munkáltató az ALL YOU CAN MOVE kibocsátójával van megbízási szerződéses jogviszonyban, így a pénzügyi teljesítés is a két szervezet között történik. A nyilatkoztatáskor az igényelt Klubkártyákat névre szólóan rendelkezésre bocsátjuk és utána a szerződésben meghatározott időszakokban elszámoljuk. A rendszer "rugalmatlansága" – ritka nyilatkoztatás- miatt azt javasoljuk, hogy az ALL YOU CAN MOVE SportPass Program a Basic csomaggal együtt legyen meghirdetve a munkavállalók körében.
Minimális adminisztrációs terhet és az 49,98% adóvonzatot jelent a munkáltató oldalán.

"AYCM Expert" csatlakozási ajánlat

Munkáltatói vagy co-finanszírozással

Azon kiemelt munkáltató partnereinknek kínáljuk, akik anyagilag is támogatják az AYCM SportPass kiváltását munkavállalóiknak, ezzel elérve –ezen a területen – a maximális munkavállalói elégedettséget.
Béren kívüli juttatásként (49,98% adóteher), javadalmazási, ösztönző, tehetség menedzsment rendszerbe, vállalati egészségmenedzsment programba illesztve a munkáltató részben vagy egészben hozzájárul a Klubkártya díjához.

Vállalati finanszírozás vagy co-finanszírozás esetén speciális csomagokat kínálunk speciális áron már havi nettó 4.646,- Ft/fő/hó-tól.

 

Klubtagság
Hogyan igényelhető az AYCM SportPass?

A klubkártya vásárlása magánszemélyeknek nem lehetséges, SportPass-t csak az ALL YOU CAN MOVE irodával szerződésben álló cégek teljes munkaidős munkavállalói igényelhetnek. Minden főkártyás igényelhet egy névre szóló társkártyát is.*

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass hat különböző típusú kártyacsomagban érhető el
AYCM csomagok és áraik
 • 4.900 Ft / hó
 • 7.500 Ft / hó
 • 9.200 Ft / hó
 • 10.900 Ft / hó
 • 12.900 Ft / hó
 • 16.900 Ft / hó
 

Munkáltatói finanszírozás esetén programunk személyre szabott, ajánlataink már nettó 4.646 Ft/fő/hó-tól elérhetőek.

Már közel 800 munkáltató és azok több mint 25.000 alkalmazottja minket választott!
Reméljük az Önök bizalmát is elnyerjük!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat! info@aycm.hu

* Az ALL YOU CAN MOVE SportPass KLUBKÁRTYA (Főkártya) és Társkártya kiváltására nem jogosult az a személy, aki: igazolt versenyzője valamely sportklubnak/szövetségnek, hivatásos sportoló, fitness versenyző, sportoktató, edző/tréner, edzői, sportolói képzésben vesz részt, nincs 8 órás bejelentett munkaviszonya, tanuló, nyugdíjas, hivatásának betöltéséhez elengedhetetlenül szükséges a jó fizikai állapot és esztétikai megjelenés (különösen, ha rendvédelmi szervnél, biztonsági szolgálatnál dolgozik, vagy modell). Az egyes kártyatípusok nem a létesítmények minőségi megkülönböztetését jelzik, a besorolás az adott létesítménytől kapott ártól függ. A csomagok közötti különbség a látogatható létesítmények számában realizálódik (XXL-es kártyával az All You Can Move-val partneri kapcsolatban álló összes sportlétesítmény látogatható).Társkártyát igényelni csak személyesen az ügyfélszolgálaton, az utolsó 2 havi bérpapír bemutatásával lehet!