Iridium Fitness Zárva

Sárvár | Fekete-híd u.84/b
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Cross edzés / Csoportos óra / Fitness / Rúdtánc / Spinracing / Tánc / TRX
aerobic / alakformálás / cardio / CrossFit / deepwork / Fitness / gerinctréning / köredzés / rúdtánc / spinracing / TRX / trx köredzés / zumba

Értékeld a létesítményt

4.5 / 5

A létesítményről

Ismerd meg az edzés új dimenzióját az Iridium Fitnessben! A világ vezető fitnessgép-gyártó cégének, a Life Fitnessnek a legújabb fejlesztésű gépei kaptak helyet klimatizált termükben. A megszokott lapsúlyos gépek mellé igazi kuriózumként súlytárcsás gépek is bekerültek. Az egyes izomcsoportok megdolgoztatására számos variációs lehetőséget találsz. Kézisúlyzó-készletük 1-től 50 kg-ig profi igényeket is kielégít. Emellett a több mint ezer kilogram súlytárcsa is csak arra vár, hogy kihozd magadból a maximumot.Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni az edzésedet, a terhelés fokozására súlymellények is rendelkezésedre állnak. Kardió parkjukban 4 db futópad, 3 db taposógép, 2 db ellipszis tréner, 1db ülő- és 1db háttámlás kerékpár, valamint igazi ritkaságként egy hegymászógép is helyet kapott.

A klimatizált aerobik teremben csoportos órák széles választékával várják a mozogni vágyókat: alakformálás, spin-mix, zumba, rúdfitness, TRX, spinracing, gerinctréning, has-far-comb, dinamikus jóga, energy tréning, deepwork, fight tréning, calesthenics, this is sparta, woman tréning, köredzés, superhero workout, power dumbell.

Ha egy kis változatosságra vágysz, ajánljuk figyelmedbe cross állvánnyal berendezett külön termüket, ahol olyan eszközök kaptak helyet, mint pl. bolgárzsákok, kettlebellek, medicinlabdák, step dobogók, crossfit kötél, box zsák, dobogók, hot iron szett, bosu, agility létra.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:30 - 21:30
K e d d 06:30 - 21:30
S z e r d a 06:30 - 21:30
C s ü t ö r t ö k 06:30 - 21:30
P é n t e k 06:30 - 21:30
S z o m b a t 08:00 - 16:00
V a s á r n a p 10:00 - 18:00