Jógaliget és Fitness Stúdió Lásd órarend

Budapest XVI | Újszász utca 106-108
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 11.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Hot iron / Jóga / Pilates / Spinning / Tánc / TRX
aero-kickbox / aerobic / alakformálás / ashtanga jóga / Csoportos óra / gerincjóga / hatha jóga / hot iron cross / hot jóga / jóga / jóga flow / köredzés / női jóga / pilates / sparrowbag / spinning / TRX / zumba

Értékeld a létesítményt

4.9 / 5

Megjegyzés

Klubtagok a 60 perces órákat díjmentesen látogathatják, a 90 perces órákat bruttó 600,- Ft helyszíni díj ráfizetés mellett látogathatják.

Az elfogadóhelyről

A Jógaliget és Fitness Stúdió célja, hogy vendégeit támogassa a testi - lelki egészség megteremtésében és fenntartásában. Ennek elérésében a népszerű hot jóga és a legmodernebb fitness edzések nyújtanak segítséget. Mindehhez jó társaságot, vidámságot és hatékony edzéseket biztosítunk!

Várják azokat a hölgyeket és urakat, akiknek fontos az edzettség, az energikus hétköznapok, a kiegyensúlyozott élet, és a jól-lét. Képzett és gyakorlott oktatóik szívesen segítenek a túlsúly, hátfájdalmak, és stressz kezelésében.

Stúdiójuk 2011 óta 350 nm-en, 2 x 100 nm-es teremben működik, heti 60 csoportos foglalkozást tartanak. Óráik előtt és után hangulatos pihenőjükben kényelmes fotelok biztosítják a kikapcsolódást. Az autóval érkezőket ingyenes parkoló várja, és gondoltak a kerékpárok tárolására is.

Innováció a XVI. kerületben! A Jógaliget és Fitness Stúdióban elérhetők a legújabb jóga- és fitness irányzatok: hot jóga, AIR antigravitációs jóga, Ashtanga jóga, TRX, köredzés, Sparrowbag, és más funkcionális alakformáló edzések.

Hot jóga óráikat 33-36 fokos hőmérsékleten és 60%-os páratartalom mellett tartják, mely méregtelenít, fogyaszt és erősíti az izmokat. Bármely sorozatuk hatása érezhető már néhány alkalom után! Kezdők és a statikus ászanákat kedvelő vendégeik számára speciális sorozatot állítottak össze hot jóga 1. sorozat néven, a fogyást és szépülést pedig leghatékonyabban alakformáló hot jóga flow órájuk biztosítja.

A tradicionális jógaórák kedvelőinek ajánlják a Hatha és Asthanga jógát, a mai életünkhöz igazított alkalmazott jógatípusok közül pedig a női jógát és gerincjógát.

A Jógaligetben egy légkondicionált terem csak az aerob mozgások szerelmeseit várja. Az élsportban is használt TRX edzéseket, a Hot Iront, és a köredzést férfiaknak is kifejezetten ajánlják.
További óratípusaik: Zumba, Pilates, Sparrowbag, Spinning, alakformáló tornák.

Miért válaszd Őket? Mert Stúdiójuk:

  • INNOVATÍV fitness és jóga kínálatukat folyamatosan újítják az aktuális trendek és vendégeik igényei szerint
  • BARÁTSÁGOS igényesen kialakított stúdiójukban tiszta és barátságos körülmények között mozoghatsz
  • PROFI kis létszámú (10-15 fő) foglalkozásokat tartanak, így biztosítják vendégeik számára képzett edzőik maximális figyelmét
  • HATÉKONY edzéseik rendszeres látogatásával tartós eredményt érhetsz el alakod formálásában, izmaid erősítésében, testi-lelki jólléted megteremtésében és megtartásában

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p órarend szerint