Kellys Funkcionális Edzőterem Zárva

Dunakeszi | Fóti út 73.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 11.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cross edzés / Csoportos óra / Fitness
cross training / erősítés / Fitness / gerinctréning / kismama torna

Értékeld a létesítményt

5 / 5

Megjegyzés

AYCM SportPass-szal az órarend szerinti 60 perces csoportos órák látogathatók.

A létesítményről

Igényes és vendégbarát kialakítással várják a saját-testsúlyos, funkcionális edzésmódszerek kedvelőit a Dunakeszin található, Fóti út 73. szám alatt lévő klubba!
3 éve nyitották meg akkor még Kutasi Kelly- master trainer és a BODYROEPE hevederes edzésmódszer tanfolyamvezetője, egyben oktatója egyedül dolgozott az újdonságnak számító funkcionális edzésmódszerek megismertetésével, később aztán folyamatosan fejlődtek, ami alatt igazi kis sportközösséggé nőtték ki magukat azok számára, akik a személyi edzés mellett a változatos csoportos órákat is kedvelik. 450 nm-en frissen felújított öltözőkkel, privát hangulatú és nagytermes órák mellett a street workout hódólóinak a ketrecedzést tudnak biztosítani, a cardio mozgásra vágyóknak pedig 2 db profi minősítésű Squash pályájuk ad lehetőséget az extra kalóriák elégetésére.

A csoportos órarendjük mindig frissül, így érdemes követni az aktuális órák összeállítását, amik között: Kellys Edzés, Cross-training, Köredzés, BODYROPE hevederes edzés, Gerinctorna, Jóga, Mélyizom torna, Crazy-trambulin, Súlyzós erősítés, stb…Mindenki megtalálja a számára megfelelő edzésformát. Minden szombaton egy igazi maratonista edzőnk Kellys Futóklubjában megtanulható a futás technikája a csapatban való motivált futás!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 08:00 - 21:00
K e d d 08:00 - 21:00
S z e r d a 08:00 - 21:00
C s ü t ö r t ö k 08:00 - 21:00
P é n t e k 08:00 - 21:00
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 08:00 - 20:00