Kellys Funkcionális Edzőterem - Squash pálya Zárva

Dunakeszi | Fóti út 73.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 11.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Squash
squash

Értékeld a létesítményt

0 / 5

Megjegyzés

Squash a létesítmény által megjelölt időpontokban látogatható, előzetes bejelentkezés szükséges. Mindkét játékosnak rendelkeznie kell AYCM SportPass-szal, 1 AYCM kártya esetén a második játékos a mindenkori pályadíj felét fizeti.

A létesítményről

Igényes és vendégbarát kialakítással várják a saját-testsúlyos, funkcionális edzésmódszerek kedvelőit a Dunakeszin található, Fóti út 73. szám alatt lévő klubba!
3 éve nyitották meg akkor még Kutasi Kelly- master trainer és a BODYROEPE hevederes edzésmódszer tanfolyamvezetője, egyben oktatója egyedül dolgozott az újdonságnak számító funkcionális edzésmódszerek megismertetésével, később aztán folyamatosan fejlődtek, ami alatt igazi kis sportközösséggé nőtték ki magukat azok számára, akik a személyi edzés mellett a változatos csoportos órákat is kedvelik. 450 nm-en frissen felújított öltözőkkel, privát hangulatú és nagytermes órák mellett a street workout hódólóinak a ketrecedzést tudnak biztosítani, a cardio mozgásra vágyóknak pedig 2 db profi minősítésű Squash pályájuk ad lehetőséget az extra kalóriák elégetésére.

A személyi edzésekre a weboldalukon vagy a Facebook oldalukon bemutatkozó edzőkből lehet választani és bejelentkezni hozzájuk egy ingyenes állapotfelmérésre és szintfelmérő edzésre.

A csoportos órarendjük mindig frissül, így érdemes követni az aktuális órák összeállítását, amik között: Kellys Edzés, Cross-training, Köredzés, BODYROPE hevederes edzés, Gerinctorna, Jóga, Mélyizom torna, Crazy-trambulin, Súlyzós erősítés, stb…Mindenki megtalálja a számára megfelelő edzésformát. Minden szombaton egy igazi maratonista edzőnk Kellys Futóklubjában megtanulható a futás technikája a csapatban való motivált futás!

Szolgáltatásaik: Személyi edzések, csoportos órák, Ketrecedzés (street workout), BODYROPE edzés, Squash, Masszázs, Jadeköves masszázs ágy, infraszauna, KELLYS egészséges termékek, izotóniás italok, protein szeletek, zsírégető krémek, vitaminkészítmények, fitness eszközök, KELLYS fitness ruházat pedig megvásárolható a klubban!
e-mail: [email protected]
telefon: +3670/55-77-400, +3620/33-88-516
weboldal: www.kellystudio.hu

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 07:00 - 21:00
K e d d 07:00 - 21:00
S z e r d a 07:00 - 21:00
C s ü t ö r t ö k 07:00 - 21:00
P é n t e k 07:00 - 21:00
S z o m b a t 08:00 - 12:00
V a s á r n a p 08:00 - 12:00