Láng Workout / Club Gym Zárva

Budapest XIV | Kövér Lajos utca 21-25.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
csomaggal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra
hibrid edzés / irodaharcos edzés

Értékeld a létesítményt

5 / 5

Megjegyzés

Klubtagoknak kiegészítő bérlet vásárlása sKlubtagoknak kiegészítő bérlet vásárlása szükséges. Csoportos edzésekre a 8 alkalmas kiegészítő bérlet: 12.000,- Ft helyszíni ráfizetés mellett érhető el, mely 35   napig érvényes vagy a 12 alkalmas kiegészítő bérlet: 16.000 Ft helyszíni ráfizetés esetén érhető el, és 35 napig érvényes. Edzésekre előzetes bejelentkezés szükséges a +36 30 637 0063 telefonszámon vagy az [email protected] email címen.zükséges. Csoportos edzésekre a 8 alkalmas kiegészítő bérlet: 12.000,- Ft helyszíni ráfizetés mellett érhető el, mely 35   napig érvényes vagy a 12 alkalmas kiegészítő bérlet: 16.000 Ft helyszíni ráfizetés esetén érhető el, és 35 napig érvényes. Edzésekre előzetes bejelentkezés szükséges a +36 30 637 0063 telefonszámon vagy az [email protected] email címen.

Az elfogadóhelyről

Hibrid edzés
Ennél az edzéstípusnál a saját testsúlyos, és különböző eszközös edzés és mozgásformákat vegyítik a maximális teljesítmény növelésében, a célok eléréséhez. Egy évre előre tervezik az edzésterveket, a különböző célkitűzések eléréséhez, amit felmérőkkel is monitoroznak, mindezt csoportos keretek között, hogy kicsit több motiváció legyen.
 
Irodaharcos edzés
Ez egy olyan csoportos edzés, ahol kifejezetten az ülőmunka okozta problémákat orvosolják és előzik meg. Itt sokkal nagyobb hangsúlyban van a pre és a rehabilitáció, mint az erősítés, testformálás.
 
A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg az elfogadóhely weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 18:00 - 21:00
K e d d Zárva
S z e r d a 18:00 - 21:00
C s ü t ö r t ö k Zárva
P é n t e k 18:00 - 20:00
S z o m b a t Zárva
V a s á r n a p Zárva

Láng Workout / Club Gym legutóbbi hírei

Láng Workout / Club Gym - Új AYCM Elfogadóhely

  Legújabb Elfogadóhelyünkön a csoportos edzések közül a hibrid edzést és az irodaharcos edzés vehető igénybe az AYCM M-es csomagjától!   Az elérhető csoportos órákról bővebben 🔹 Hi