Lord Body Fitness Nyitva

Szigetszentmiklós | Gyártelep, Lordok Háza Viola u. 1/3
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 7.500 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Fitness / Wellness és Szauna
Fitness / szauna

Értékeld a létesítményt

5 / 5

A létesítményről

Szigetszentmiklós Gyártelep Lordok Háza üzletközpont 1. Emeletén található Lord Body Fitness edzőterem.
Az 1500 nm-es edzőtermükben TechnoGym, Life Fitness, StairMaster, Vasil Sway, Gym80-as erősítő és cardio gépek állnak vendégeik rendelkezésére, illetve ingyenes wellness részleg használat (infraszauna, finn szauna, hideg merülőmedence, sóbarlang). 

Ingyenes extra szolgáltatások: 370 fős parkolási lehetőség, WIFI. A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett személyi edzők, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodnak. Edzés előtt, közben és után BioTech, Scitec, BSN, Optimum, Dymetez, Muscletech, MuscleMeds, MHP, Power Track táplálékkiegészítő és Vitaminbár kínálatuk garantál további felfrissülést!
 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassátok meg a létesítmény weboldalát vagy facebook oldalát!

 

 

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 22:00
K e d d 06:00 - 22:00
S z e r d a 06:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 22:00
P é n t e k 06:00 - 22:00
S z o m b a t 08:00 - 22:00
V a s á r n a p 08:00 - 22:00

Lord Body Fitness legutóbbi hírei

Lord Body Fitness - AYCM S 2014

Szigethalom-Gyártelep Lordok háza 1. emeletén található Lord Body Fittness edzőterem. Kiemelkedően barátságos hangulatú Fittness edzőterem. Minden igényt kielégítő gépparkkal és Wellness részleggel

Interwall edzés a Lord Body-ban!

Interwall at Lord Body Fitness-ben! (Szigetszentmiklós) Az intervallum edzés hatása - vajon ez a nyerő? Egyre több tudományos bizonyítéka van annak, hogy a leghatékonyabb aerob edzésforma