MAGUNKRÓL

Cégtörténet
A KLUB Rekreáció

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass-t üzemeltető cég a KLUB Rekreáció 1999-ben alakult és még ebben az évben létrehozta a ’Rekreációs Csomag / Rekreációs kártya’ termékét, mely a XXI. század humánpolitikai kihívásait figyelembe véve, egyedüliként a világon kínál ügyfelei részére korlátlan belépési lehetőségeket fitness klubokba, uszodákba, szaunába és sok más sportlétesítménybe. Szolgáltatásunk azóta is egyedülálló.

2000-től

Elindítottuk termékünk értékesítését és aláírtuk az első szerződésünket.

2000 és 2010 között

Rendszerünket úgy alakítottuk, hogy az a már meglévő béren kívüli juttatási rendszerekbe, illetve attól függetlenül is beépíthető legyen a munkáltató által nyújtott juttatási rendszerekbe. Ennek köszönhetően 2010-ben több mint 100 munkáltatónál működik az ALL YOU CAN MOVE SportPass program és több mint 6.500 munkavállaló használja az AYCM SportPass-t. Kifejlesztettük és bevezettük az internet alapú beléptető rendszerünket.

2010-ben

A korábbi tulajdonos Schneider-család eladta 50%-os üzletrészét, így a cég irányítását dr. Mihalik Zsuzsa és Schneider Balázs házaspár szerezte meg. Az új vezetés 2010-ben bevezette az SAP vállalatirányítási rendszerét.

2011-ben

Nagy változásokat hoz az ALL YOU CAN MOVE SportPass történetében, 2011. januártól az AYCM SportPass országosan elérhető szolgáltatás lesz, Budapesten 73, országosan közel 100 különböző sportlétesítmény látogatható a SportPass-al. Szlogenné válik az 1 AYCM SportPass = 100 sportlétesítmény.
Tagjaink száma meghaladta a 10.000 főt, több mint 200 munkáltató szervezettel állunk szerződéses viszonyban.

2012-ben

Ismét sok az újdonság az AYCM-nél: új, nagyobb irodába költözünk, hogy kényelmesebb körülmények között, gyorsabban szolgálhassuk ki kedves Klubtagjainkat, megújult a honlapunk, ahol a létesítménykereső segíti a megfelelő sportlétesítmény megtalálásában a Tagjainkat, 2012-től már lehetőség nyílik az online szerződéskötésre és online tagdíjfizetésre, ezt 3 saját fejlesztésű szoftverünk teszi lehetővé (köszönet a Parola Informatikai Kft-nek). S nem utolsósorban 60 új létesítménnyel bővült a kínálatunk: sok új squashpálya, uszoda, korcsolyapálya, fitnessterem csatlakozott hozzánk, hogy elfogadóhely lehessen, s így közel 180 helyen tudnak a sportkártyánkkal sportolni a Klubtagjaink az országban! 2012-ben több mint 15.000 aktív Klubtag sportolt AYCM SportPass-szal.

2013-ban

Már több mint 300 sportlétesítmény elfogadóhely-partnerünk van az országban. Megújítottuk a honlapunkat, ügyfélkapu-rendszert alakítottunk ki, melyen keresztül mindenki látja a saját egyenlegét, szerződését, díjbekérőit, számláit és azokat online fizetheti is. Irodánk létszámát a kényelmesebb és gyorsabb kiszolgálás érdekében bővítettük, immár 20 fő munkálkodik azon, hogy az ALL YOU CAN MOVE SportPass használata zökkenőmentes legyen. Szerződött céges partnereink száma 550, ezek többnyire közép- és nagyvállalatok, bankok, biztosítók, minisztériumok, kormányhivatalok. Klubtagjaink száma meghaladta a 22.500 főt. Weboldalunk, az allyoucanmove.hu 2013-ban elnyerte Az Év Honlapja minőség díját az egyik legfontosabb Kreatív Megoldások kategóriában.

2014-ben

15 éves lett az ALL YOU CAN MOVE program; elindítottuk hűségprogramunkat, hogy premizálni tudjuk azon Klubtagjainkat akik évek óta minket választanak; tovább folytatjuk az AYCM brand építését. 2014. február hónaptól az AYCM SportPass is kapcsolódott a MobilTárcához, így az OTP Bank, MasterCard, MagyarTelekom, Vodafone, Telenor, SuperShop és az InterTicket mellett az ALL YOU CAN MOVE klubkártya is virtuálisan elérhetővé vált az NFC képes mobiltelefonokon és a tesztben résztvevő 11 sportlétesítménybe mobiltelefonnal is beléphetnek a tesztben résztvevő Klubtagok. Az NFC-s beléptetést az AYCM saját szoftver cége a SportIT Solutions programozta.
Az ALL YOU CAN MOVE elnyerte a MAGYAR BRANDS díjat. Az AYCM / KLUB Rekreáció alapítótulajdonosa Schneider Balázs Magyarország egyik Példaképe címet kapta meg. A GFK Kutatóintézet felmérése alapján az AYCM SportPass ügyfél-elégedettsége 100%-os minden partner oldaláról (felhasználó Klubtag, partner Munkáltató szervezet, partner Létesítmény/Sportlétesítmény).

2015-ben

Az AYCM SportPass szolgáltatás mindkét kategóriában, a SuperBrands és a Business SuperBrands –ben is díjat nyert. Az ALL YOU CAN MOVE üzemeltetője a KLUB Rekreáció Kft. megkapta az Opten legjobb „A” pénzügyi minősítését. Aktív Klubtagjainknak száma 25.000 fő, akik országosan közel 400 sportlétesítményben használhatják multifunkcionális sportbérletüket. Elindítottuk a közösségépítő AYCM blogot, hogy minél közvetlenebb kapcsolatot építhessünk ki Klubtagjainkkal, és minél több érdekes és hasznos információval szolgálhassunk nekik!

Klubtagjaink írták

Társadalmi felelősségvállalás
Az AYCM által támogatott egyesületek

Galéria
Képek az AYCM életéből