MOM Sport Uszoda és Sportközpont Zárva

Budapest XII | Csörsz u. 14-16.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 16.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Úszás / Vízisportok / Wellness és Szauna
Úszás / wellness

Értékeld a létesítményt

4.55 / 5

Megjegyzés

Uszoda és Wellness használat 2 órás időtartamra. Klubtagok a szolgáltatást 2018.06.01-2018.08.31 közötti  időszakban hétvégén 9-19 óra között plusz 1900,- Ft helyszíni ráfizetés mellett vehetik igénybe. A Mom Sport Uszoda a mindenkori listaára szerint változtathatja a ráfizetés mértékét. Ezen kívül eső időpontokban a 2 órás úszójegy érhető el Klubtagjaink számára. Túlhasználat esetén a lista ár szerinti díj megfizetése szükséges az Uszoda pénztárában, mely 20 percen belül 300,- Ft, 40 percen belül 600,- Ft, 40 perc felett 1000,- Ft, az Uszoda Házirendjének 5. pontja alapján. Zártkörű rendezvény esetén, amit a Mom Sport Uszoda és Sportközpont oldalán/Facebook oldalán tesz közzé az uszoda nem látogatható. Az aktuális pályabeosztás megtalálható az uszoda weboldalán. A pályatükör foglaltsága esetén a szolgáltatás nem elérhető. Klubtagok számára 3 óra ingyenes parkolást biztosít az Uszoda a Jagelló úti parkolóban. A parkolójegyet az uszodai szolgáltatás igénybevételével együtt a belépéskor kell érvényesíteni. A parkolás a parkoló  telítettségének függvényében vehető igénybe. Amennyiben a parkoló megtelt, egyéb ingyenes parkolást az Uszodának nem áll módjában biztosítani.A Jagelló úti parkolóban egyebekben minden megkezdett óra 400,- Ft-ba kerül. A MoM Sport belső parkolója kizárólag fizetés ellenében vehető igénybe, amelynek ára 350,- Ft/félóra, az Uszoda minden megkezdett félórát számol fel.

A létesítményről

Az ügyfelek a medencefoglaltságról a honlapunkról tájékozódhatnak és dönthetik el, hogy mikor jönnek hozzánk. A változtatás jogát pedig fenntartjuk.
Klubtagok számára 3 óra ingyenes parkolást biztosítunk a Jagelló úti parkolónkban. A parkolójegyet az uszodai szolgáltatás igénybevételével együtt a belépéskor kell érvényesíteni. A parkolás a parkoló  telítettségének függvényében vehető igénybe. Amennyiben a parkoló megtelt, egyéb ingyenes parkolást nem áll módunkban biztosítani. A Jagelló úti parkolóban egyebekben minden megkezdett óra 400Ft-ba kerül.
A MoM Sport belső parkolója kizárólag fizetés ellenében vehető igénybe, amelynek az ára 350Ft/félóra, minden megkezdett félórát számolunk.

Létesítményükben modern, minimál stílusú, jól felszerelt és az általános igényeket maximálisan kielégítő uszoda- (beltéri- és kültéri úszómedence, tanmedence, élményfürdő) és wellness részleg (2 szauna, gőzfürdű) kapott helyet. Csoportos és egyéni úszásoktatást vállalnak, gyermekek és felnőttek részére egyaránt. Tökéletes helyszín az aktív pihenést keresők számára.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 22:00
K e d d 06:00 - 22:00
S z e r d a 06:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 22:00
P é n t e k 06:00 - 22:00
S z o m b a t 06:00 - 22:00
V a s á r n a p 06:00 - 22:00

MOM Sport Uszoda és Sportközpont legutóbbi hírei

MOM Sport Uszoda és Sportközpont - új AYCM elfogadóhely

Létesítményükben modern, minimál stílusú, jól felszerelt és az általános igényeket maximálisan kielégítő uszoda- (beltéri- és kültéri úszómedence, tanmedence, élményfürdő) és wellness részleg (2 sz

MOM Sport Uszoda és Sportközpont -Volt SportMax2 - AYCM L 2014

Június 1. és augusztus 31. között hétvégenként 09:00-19:00-ig +1000 Ft megfizetésével látogatható az uszoda! Bármely időpontban 2 órás uszodai tartózkodás, wellnessrészleg igénybe vehető az AYCM Sp