Munkáltatóknak

HR-Cafeteria megoldások

Az AYCM egy olyan HR megoldás, amely a munkavállalók jóllétén keresztül segíti a vállalatokat céljaik elérésében.

Cégünk a KLUB Rekreáció Sport és Rendezvényszervező Kft. 1999 óta kínál a munkáltatók részére HR megoldásokat a sport és szabadidős tevékenységek területén, egyfajta outsourcing cégként. Mára már közel 1000 munkáltató bevezette valamilyen formában az AYCM Programot.

ALL YOU CAN MOVE SportPass magánszemélyeknek nem elérhető, csak munkáltató partnereink alkalmazottai tudnak vele élni. Szolgáltatásunk segítségével munkatársaik országosan több mint 700 elfogadóhelyünkön tudnak rendkívül változatosan és akár minden nap mozogni/sportolni/rekreálódni, pl. fitnesztermekben, uszodákban, jóga-, ill. táncstúdiókban, tenisz-, squash-, ketrecfocipályákon, box termekben, de akár falmászás, golf, evezés közben vagy gerinc ill. gyógytornát végezve.

Superbrands  és Társadalmi Felelősségvállalás  díjas szolgáltatásunk bevezetése úgy a leghatékonyabb, ha a munkáltató részben vagy egészben finanszírozza a munkavállalók részére, azaz juttatásként biztosítja, vagy beépíti pl. az ösztönző programjába.
 

Természetesen arra is van lehetőség, hogy a szervezet anyagi- és adminisztrációs teher nélkül, munkavállalói finanszírozással csatlakozzon.


Profitáljon Ön is az AYCM program bevezetésével:

 • a dolgozói elégedettség növekedéséből ezáltal az employer brand erősödéséből
 • az egyéni terhelhetőség, ezáltal termelékenység emelkedéséből
 • a jobb stresszkezelésből, kiégés kockázatának csökkentéséből
 • az eddig Önökre háruló egyedi megállapodások szervezésére fordított idő minimalizálásából
 • a munkatársak betegségben töltött óráinak csökkenéséből


A csatlakozás első lépése egy igényfelmérés, hiszen az AYCM program bevezetéséhez min. 15 teljes munkaidős dolgozói kártyaigény szükséges. Az igényfelméréshez belső kommunikáció segédletet biztosítunk, kérjük, forduljon munkatársunkhoz az [email protected] címen.


A minimum létszám elérése után tud dönteni munkáltatójuk, hogy melyik csatlakozási formát választja az alábbiak közül:

 • Munkáltatói vagy co-finanszírozás
 • Cafeteriába illesztés
 • Munkavállalói finanszírozás

 

A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK
ÉRD EL CÉLJAIDAT AZ AYCM KÁRTYÁVAL

AYCM Expert - Munkáltatói vagy co-finanszírozással

"AYCM Expert" csatlakozási ajánlat Munkáltatói vagy co-finanszírozással


Azon kiemelt munkáltató partnereinknek kínáljuk, akik anyagilag is támogatják az AYCM SportPass kiváltását munkavállalóiknak, ezzel elérve –ezen a területen – a maximális munkavállalói elégedettséget.

Béren kívüli juttatásként (40,71% adóteher), javadalmazási, ösztönző, tehetség menedzsment rendszerbe, vállalati egészségmenedzsment programba illesztve a munkáltató részben vagy egészben hozzájárul a Klubkártya díjához.

Vállalati finanszírozás vagy co-finanszírozás esetén speciális csomagokat kínálunk speciális áron már havi nettó 4.717,- Ft/fő/hó-tól.

AYCM Advanced - AYCM SportPass beépítése a választható cafeteria elemek közé

"AYCM Advanced" csatlakozási ajánlat AYCM SportPass beépítése a választható cafeteria elemek közé

A munkáltató az ALL YOU CAN MOVE kibocsátójával van megbízási szerződéses jogviszonyban, így a pénzügyi teljesítés is a két szervezet között történik. A nyilatkoztatáskor az igényelt Klubkártyákat névre szólóan rendelkezésre bocsátjuk és utána a szerződésben meghatározott időszakokban elszámoljuk. A cafeteria rendszerek "rugalmatlansága" – ritka nyilatkoztatás- miatt azt javasoljuk, hogy az ALL YOU CAN MOVE SportPass Program a Basic  csatlakozással párhuzamosan legyen meghirdetve a munkavállalók körében, hogy munkatársuk választhasson: cafeteriából vagy bérből fizeti AYCM kártyáját. Minimális adminisztrációs terhet és az 40,71% adóvonzatot jelent a munkáltató oldalán.
 

AYCM Cafeteria Light - A havidíjak választott cafeteria elemmel való finanszírozása

"AYCM Cafeteria Light" csatlakozási ajánlat VÁLASZTOTT CAFETERIA ELEMMEL

Teljesen megegyezik a lenti Basic együttműködéssel, de a dolgozók nem csak a saját adózott jövedelmükből, hanem választott cafeteria elemmel is finanszírozhatják AYCM SportPass-ukat részben vagy egészben.

 • Edenred Ajándék- vagy Motivációs kártyával
 • Edenred Bevásárló kártyával
 • Edenred ajándékutalvánnyal
 • Ezüst és Arany Edenred Ajándékkártyával
 • OTP Cafeteria Kártya – Ajándék zsebéből
 • Erzsébet Utalvány Plusz Kártya – Ajándék zsebéből
 • GREEN PASS Ajándék és Egészség Utalványokkal

AYCM Basic - Munkavállalói finanszírozással

 "AYCM Basic" csatlakozási ajánlat munkavállalói finanszírozással

A munkáltató az ALL YOU CAN MOVE kibocsátójával - a minimális csatlakozási létszámot biztosító igényfelmérés után - megállapodik egy keretszerződés formájában arról, hogy a szervezet az ALL YOU CAN MOVE programot a munkavállalói körében kihirdeti. Minden munkavállaló egyénileg dönt, hogy az AYCM SportPass programban részt kíván-e venni, és ha igen, mely csomaggal és milyen fizetési módozattal (bankkártya, utalás, kp, csoportos beszedés stb).

A munkáltató részéről semmilyen anyagi ráfordítás nem keletkezik és adminisztrációs teherrel nem jár.

A munkáltatóval kötött megállapodást követően a munkavállaló az AYCM SportPass-t az adózott jövedelméből finanszírozza. A munkáltató kapcsolattartója továbbítja az AYCM hírleveleket a szervezet munkavállalóinak.

AYCM HR+ Partnereink