Munkáltatóknak

HR Cafeteria megoldások

Az AYCM egy olyan HR megoldás, amely a munkavállalók jóllétén keresztül segíti a vállalatokat céljaik elérésében.

Cégünk a KLUB Rekreáció Sport és Rendezvényszervező Kft. 1999 óta, immár 20 esztendeje kínál a munkáltatók részére HR megoldásokat a sport és szabadidős tevékenységek területén, egyfajta outsourcing cégként. Mára már több mint 1200 munkáltató bevezette valamilyen formában az AYCM Programot.

Az AYCM SportPass magánszemélyeknek nem elérhető, csak munkáltató partnereink alkalmazottai tudnak vele élni. Szolgáltatásunk segítségével munkatársaik országosan több mint 800 elfogadóhelyünkön tudnak rendkívül változatosan és akár minden nap mozogni/sportolni/rekreálódni, pl. fitnesztermekben, uszodákban, jóga-, ill. táncstúdiókban, tenisz-, squash-, ketrecfocipályákon, box termekben, de akár falmászás, golf, evezés közben vagy gerinc ill. gyógytornát végezve.

Magyar Termék Nagydíjas (2017) és Érték & Minőség Nagydíjas (2018) szolgáltatásunk bevezetése úgy a leghatékonyabb, ha a munkáltató részben vagy egészben finanszírozza a munkavállalók részére, azaz juttatásként biztosítja vagy beépíti pl. az ösztönző programjába.

A munkavállalói élményre nem csak munkaidőben van szükség, hanem előtte és utána is, hiszen ez gyorsan meg fog térülni: Munkáltató partnereink fitt, egészséges és lojális kollégákat nyernek vele. Az sem elhanyagolható a mostani munkaerőpiaci környezetben, hogy ez az élmény-juttatás egy igazi munkaerőmágnes, azaz segítségével könnyebben bevonzható a tehetséges, ifjú munkaerő.
 

Természetesen arra is van lehetőség, hogy a szervezet anyagi- és adminisztrációs teher nélkül, munkavállalói finanszírozással csatlakozzon.


Profitáljon Ön is az AYCM program bevezetésével:

 • a dolgozói elégedettség növekedéséből ezáltal az employer brand erősödéséből
 • az egyéni terhelhetőség, ezáltal termelékenység emelkedéséből
 • a jobb stresszkezelésből, kiégés kockázatának csökkentéséből
 • az eddig Önökre háruló egyedi megállapodások szervezésére fordított idő minimalizálásából
 • a munkatársak betegségben töltött óráinak csökkenéséből


A csatlakozás első lépése egy igényfelmérés, hiszen az AYCM program bevezetéséhez min. 15 teljes munkaidős dolgozói kártyaigény szükséges a saját alkalmazotti körből. Az igényfelméréshez belső kommunikáció segédletet biztosítunk. Kérjük, töltse le és ossza meg Kollégáival igényfelmérő segédletünket.


A minimum létszám elérése után tud dönteni munkáltatójuk, hogy melyik csatlakozási formát választja az alábbiak közül:

 • Munkáltatói vagy co-finanszírozás
 • Cafeteriába illesztés
 • Munkavállalói finanszírozás

 

AYCM - CO-PAYMENT

AYCM SportPass Munkáltatói vagy co-finanszírozással


Azon kiemelt munkáltató partnereinknek kínáljuk, akik anyagilag is támogatják az AYCM SportPass kiváltását munkavállalóiknak, ezzel elérve –ezen a területen – a maximális munkavállalói elégedettséget.

Béren kívüli juttatásként (járulék teher a bérrel megegyező), javadalmazási, ösztönző, tehetség menedzsment rendszerbe, vállalati egészségmenedzsment programba illesztve a munkáltató részben vagy egészben hozzájárul a SportPass díjához.

Vállalati finanszírozás vagy co-finanszírozás és nagyobb létszám esetén speciális csomagokat kínálunk speciális áron már havi nettó 5.433,- Ft/fő/hó-tól.

A sportolni szándékozó munkavállalók jelentkezéséhez és munkáltatói adminisztráció ellátásához webes felületet biztosítunk, hogy minden gyors és átlátható legyen, GDPR kompatibilisen.

AYCM - FULL-PAYMENT

AYCM SportPass beépítése a választható cafeteria elemek közé

A munkáltató az AYCM SportPass kibocsátójával van megbízási szerződéses jogviszonyban, így a pénzügyi teljesítés is a két szervezet között történik. A nyilatkoztatáskor az igényelt SportPass-szokat névre szólóan rendelkezésre bocsátjuk és utána a szerződésben meghatározott időszakokban elszámoljuk. A cafeteria rendszerek "rugalmatlansága" – ritka nyilatkoztatás- miatt azt javasoljuk, hogy az AYCM SportPass Program a munkavállalói finanszírozással párhuzamosan legyen meghirdetve a munkavállalók körében, hogy munkatársuk választhasson: cafeteriából vagy bérből fizeti AYCM SportPass-szát. Online és gyors aktiválási folyamatot biztosítunk. A járulék teher a bérrel megegyező.   
 

AYCM - SELF-PAYMENT

AYCM SportPass munkavállalói finanszírozással

A munkáltató az AYCM SportPass kibocsátójával - a minimális csatlakozási létszámot biztosító igényfelmérés után, melyhez az igényfelmérő segédletet IDE kattintva letöltheti - megállapodik egy keretszerződés formájában arról, hogy a szervezet az AYCM SportPass programot a munkavállalói körében kihirdeti. Minden munkavállaló egyénileg dönt, hogy az AYCM SportPass programban részt kíván-e venni, és ha igen, mely csomaggal és milyen fizetési módozattal (bankkártya, utalás, készpénz, csoportos beszedés vagy bármely aycm.hu oldalon feltüntetett fizetési módon). 

A munkáltató részéről semmilyen anyagi ráfordítás nem keletkezik és adminisztrációs teherrel nem jár.

A munkáltató kapcsolattartója továbbítja az AYCM hírleveleket a szervezet munkavállalóinak. A munkáltatóval kötött megállapodást követően a munkavállaló az AYCM SportPass-t az adózott jövedelméből vagy az alább felsorolt fizetési eszközökkel finanszírozza:

 • Edenred Ajándék Kártya (Ezüst és Arany változatai is)
 • Edenred Motivációs Kártya
 • Edenred Ajándék Utalvány
 • Erzsébet Utalvány Plusz kártya – Ajándék zseb
 • Ajándék Erzsébet utalvány
 • OTP Cafeteria kártya – Ajándék zseb
 • GREEN PASS Ajándék utalvány
 • GREEN PASS Egészség utalvány

AYCM HR+ Partnereink

A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK
ÉRD EL CÉLJAIDAT AZ AYCM KÁRTYÁVAL