Női Vezér Fitness Zárva

Debrecen | Csapó utca 28.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cross edzés / Csoportos óra / Fitness / Spinracing / Tánc / TRX
alakformálás / box aerobic / cross training / Csoportos óra / Fitness / gerinctréning / kangoo / spinracing / testébresztés / TRX / zsírégetés / zumba

Értékeld a létesítményt

4 / 5

Megjegyzés

Klubtagok a kangoo szolgáltatást plusz 550,- Ft helyszínen fizetendő cipő használati díj mellett vehetik igénybe.

A létesítményről

A Vezér Fitness az impozáns Pulykakas Üzlet- és Irodaház első emeletén egy Női Fitness Szalont nyitott.

A Vezér Fitness filozófiája, hogy minden egyes vendége életébe változást hozzon, követhető életmódot és pozitív értékrendet teremtsen. Atmoszférája és környezete a mozgás és változás erejével egyszerre hatnak a benne lévőkre és a külvilágra is. Meggyőződésük, hogy mindenki vágyik egy helyre, ahol lehetősége nyílik megteremteni és megélni saját belső egyensúlyát. Ez hozzásegít ahhoz, hogy helytálljon a hétköznapokban, elégedett, sikeres legyen, egészségük stabil, életenergiáik teljesek legyenek.

Fitness termükben kitűnő trénerek, kedves, segítőkész, és figyelmes személyzet motivál, segít elérni vágyaitokat. A tökéletességre törekedtek és törekszenek, ez vezérelte Őket a Női Fitness létrehozása során is. Fitness termük a város tengelyét képező belváros központi területén helyezkedik el, aminek megközelítése gyors és egyszerű.  A berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet,  nőies elegancia jellemzi.

A Női Vezér Fitness minden szeglete a teljesség rendszerének egy-egy kifinomult részlete, amelynek középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Szolgáltatásaik és szakembereik gondoskodnak arról, hogy használható programot kínáljanak, miközben életmódodat alakítva kísérnek végig a változás útján.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:30 - 21:00
K e d d 06:30 - 21:00
S z e r d a 06:30 - 21:00
C s ü t ö r t ö k 06:30 - 21:00
P é n t e k 06:30 - 21:00
S z o m b a t 14:00 - 19:00
V a s á r n a p 14:00 - 19:00