Nova-Sun Fitness Zárva

Budapest XIII | Kádár utca 6.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 11.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Fitness / Gyógytorna / Jóga / Tánc
aerobic / alakformálás / BodyRope / deepwork / dinamikus jóga / erősítés / Fitness / gerinctréning / köredzés / mélyizom torna / step kondi / Total Body / zsírégetés / zumba

Értékeld a létesítményt

4.64 / 5

Megjegyzés

Klubtagok a 90 perces órákat plusz 500,- Ft helyszíni ráfizetés mellett vehetik igénybe.

Az elfogadóhelyről

A Nova Sun Fitness Club immár 1996 óta várja a sportolni, mozogni, szépülni vágyó Vendégeit. Eközben megőrizték a rájuk mindig is jellemző családias hangulatot, de ezzel együtt folyamatosan fejlődtek, épültek. Ennek köszönhetően immár 300 négyzetméteres konditerem, és 120 négyzetméteres aerobik terem elégíti ki a sportolni vágyók igényeit. Céljuk továbbra is a folyamatos fejlődés és a Vendégek igényeinek való megfelelés.

A konditeremben kardió és erősítő gépek széles választéka segíti edzésedet, személyi edzőik pedig készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. Segítséget nyújtanak a kívánt forma eléréshez, kezdőknek a gépek megismerésében, az edzés felépítésében, haladóknak a holtpontokon való átlendülésben, illetve a folyamatos fejlődésben. Az aerobik teremben szakképzett oktatóik várják a lelkes Hölgyeket és Urakat is! Változatos óráik közül biztosan mindenki megtalálja a kedvére való, és a szintjének megfelelő órát.

Aerobik órák: zsírégető, alakformáló, kondicionáló, trx, zumba, köredzés, boxaerobik. Body & Mind típusú órák: body art, pilates, gerinctréning, dinamikus jóga.

Sportolj, frissülj fel, szépülj a Nova Sun Fitness és TestSzépítő Klubban!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:30 - 22:00
K e d d 06:30 - 22:00
S z e r d a 06:30 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 06:30 - 22:00
P é n t e k 06:30 - 20:00
S z o m b a t 08:30 - 15:00
V a s á r n a p 08:30 - 13:00