Paintball Akadémia Sportegyesület Zárva

Budapest XV | Késmárk u. 16
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

paintball

Értékeld a létesítményt

5 / 5

Megjegyzés

Előzetes bejelentkezés szükséges!
Helyszínen fizetendő 1 500Ft eszközhasználati díj, mely tartalmazza: paintball marker, palack, tár, korlátlan lövedék, paintball maszk termo lencsével.      

A létesítményről

Minőségi felszereléseik (prémium kategóriás reball lövedék, páramentes maszk, Tippmann paintball markerek) garantálják a felhőtlen szórakozást. Mivel az Egyesület tagjai maguk is évtizedes tapasztalattal rendelkező, aktív játékosok, ezért tudják, hogy mitől jó egy csapatépítő paintball játék.

A játékok szervezése mellett rendszeres edzéslehetőséget biztosítanak minden érdeklődő számára. A paintball edzések igen sokrétűek, erőnlét, képességfejlesztés és játék mellett elméleti oktatást is biztosítanak.A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő Zárva
K e d d Zárva
S z e r d a 17:30 - 19:30
C s ü t ö r t ö k Zárva
P é n t e k Zárva
S z o m b a t Zárva
V a s á r n a p 09:00 - 12:00

Paintball Akadémia Sportegyesület legutóbbi hírei

Öt tipp első paintballozáshoz

Öt tipp első paintballozáshoz Íme öt tuti tipp az első paintballozásodhoz egy profi paintballostól, Ludas Viktortól a Paintball Akadémia SE elnökétől. Amikor először mész paintballozni bizo

Edzés kezdőknek a Paintball Akadémiánál!

Edzés kezdőknek a Paintball Akadémiánál!   Kezdő vagy az edzésben, nem tudod, melyik sportot válaszd? Itt a paintball, ami garantáltan a kedvenced lesz, ha lejössz egy edzésünkre. Hogy miér