Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő Zárva

Budapest XX | Vízisport utca 2.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
csomaggal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 19.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Strand
gyermekmedence / hullámmedence / kevert vizű termál sós-jódos medence / kültéri gyermekmedence / kültéri ülőmedence / oktogon medence / sós-jódos medence / úszómedence / wellness medence

Értékeld a létesítményt

3.38 / 5

Megjegyzés

A fürdő alapzóna részlegének használata (wellness medence, gyermekmedence, kültéri ülőmedence, oktogon medence, sós-jódos medence, kevert vizű termál sós-jódos medence, úszómedence, hullámmedence, kültéri gyermekmedence), a szauna világ plusz helyszíni díj mellett látogatható.

Az elfogadóhelyről

Pesterzsébet régi-új fürdőjének fedett része 2018. év vége óta látogatható. 2019. július 10-én megnyitották a strandrészt is, így mostantól a fővárosiak egy tizenhárom medencés, egész évben üzemelő gyógy- és élményfürdőnek örülhetnek.
 
A fürdő gyógyvize Budapesten egyedülálló típusú, jódot, konyhasót és brómot is jelentős mennyiségben tartalmazó hévíz. Ez a fajta víz mozgásszervi és nőgyógyászati panaszok kezelésére alkalmas, ráadásul a jód keringésjavító, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, a bróm pedig idegnyugtató, stresszoldó hatásáról ismert.
 
2019. július 10-én átadták a fürdő strandrészét, ahol egy 25 méteres úszómedencében, hullámmedencében, élménymedencében fürdőzhetnek a vendégek, a legkisebbeket gyerekmedence várja. A közelben 120 parkolóhelyet alakítanak ki a fürdőzni érkezők részére.
 
A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.
 

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 08:00 - 20:00
K e d d 08:00 - 20:00
S z e r d a 08:00 - 20:00
C s ü t ö r t ö k 08:00 - 20:00
P é n t e k 08:00 - 20:00
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 08:00 - 20:00

Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő legutóbbi hírei

Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő - Új AYCM Elfogadóhely

Újra nyitva a gyönyörűen felújított Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő - AYCM SportPass-szal is látogatható!  A lehetőségek palettája óriási és ezeket XXL-es All You Can Move SportPa