Rippel Brothers Akadémia - RBA 2.0 Zárva

Budapest XIII | Dagály u. 15/A
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
csomaggal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 19.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Légtorna
akrobatika / légtorna / parkour

Értékeld a létesítményt

3.67 / 5

Megjegyzés

Alapozó szolgáltatás: kedd-csütörtök: 16-17

Az elfogadóhelyről

Rippel Ferenc és Rippel Viktor immáron harmadik évtizede a világ vezető artistaművészei közé tartoznak. Újszerű kreatív előadásaikkal folyamatosan hódítják meg az újabb porondokat és színpadokat, ezáltal több millió néző szívét. Az általuk kifejlesztett egyedi képzési rendszernek köszönhetően a Rippel Brothers Akadémián tanuló több, mint ezer diákokból eddig már sok világhírű artistaművész került ki. Tanítványaikkal közös műsoraikkal trendeket diktálnak.

"Missziónk a varázslatos cirkusz, az extrém mozgás, a profi sport, az artista és előadó-művészet megismertetése és megszerettetése életkortól függetlenül bárkivel. Rendszerünk az alapozó képzésétől a haladón keresztül egészen a masters fokig oktatja a diákokat (leendő művészeket) a nemzetközileg is elismert, profi tanári csapat együttműködésével. Foglalkozásainkon garantált a folyamatos sikerélmény, hiszen szinte mindenki vágyik megismerni és megtapasztalni ennek a gyönyörű művészetnek a misztikumokkal teli csodálatosságát, mi pedig megmutatjuk az utat, hogy te is képes vagy rá."

A fokozott érdeklődésre tekintettel 2017-ben megnyitották második képzési helyszínüket, az elkövetkezendő időszakban pedig terveik között szerepel a harmadik Rippel Akadémia létrehozása is, ahol meglehet tanulni a cirkusz és artistaművészet rejtelmeit.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő Zárva
K e d d 16:00 - 17:00
S z e r d a Zárva
C s ü t ö r t ö k 16:00 - 17:00
P é n t e k Zárva
S z o m b a t Zárva
V a s á r n a p Zárva