Samadhi Jógastúdió Lásd órarend

Budapest XIII | Dráva u 17.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
csomaggal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 19.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Jóga
ashtanga jóga / Csoportos óra / flow jóga / gerincjóga / hatha jóga / jóga / női jóga / yin jóga

Értékeld a létesítményt

4.75 / 5

Megjegyzés


Az elfogadóhelyről

Változatos jógaórák, a reggeli gyakorlásokon napfény, az esti órákon lélegzetelállító naplemente, dunaparti panoráma a teázóból, szakképzett és barátságos oktatók… egy nemmindennapi, háromszintes jógastúdióban.

Nem titkolt vágyuk volt, hogy egy kompromisszumoktól mentes helyen jógázhass, ahová már megérkezni is élmény. Így valósulhatott meg a Samadhi Jógastúdió, ahol egy olyan környezettel várnak, amely igényes kialakításával támogatja a fejlődésedet, energiáival pedig segít, hogy amíg náluk vagy, csakis önmagadra és a gyakorlásodra koncentrálhass. Stúdiójukban felkészült jógaoktatókkal, tágas, nyáron légkondicionált termekben gyakorolhatsz, a gyakorlás végeztével pedig a teázóban gyönyörködhetsz a Duna és a Margit-sziget impozáns látványában.

Jógastúdiójuk közel található a belvároshoz - tömegközlekedéssel 10 percre a Nyugati Pályaudvartól -, de a Dunának és a közeli parkoknak köszönhetően mégis karnyújtásnyira érezheted a természetet, a dunaparton pedig biciklivel vagy sétálva is gyorsan eljuthatsz hozzájuk jógázni.

Céljuk, hogy a jóga többezer éves tudományát a mai ember igényeihez igazítva adják át, ezért modern környezettel, sokszínű jógafajtával és egy fiatalos, lendületes csapattal várnak!

                     

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p órarend szerint

Samadhi Jógastúdió legutóbbi hírei

Samadhi Jógastúdió - Új AYCM elfogadóhely

Változatos jógaórák, a reggeli gyakorlásokon napfény, az esti órákon lélegzetelállító naplemente, dunaparti panoráma a teázóból, szakképzett és barátságos oktatók… egy nemmindennapi, háromszintes j

Samadhi Jógastúdió - Új AYCM elfogadóhely

Változatos jógaórák, a reggeli gyakorlásokon napfény, az esti órákon lélegzetelállító naplemente, dunaparti panoráma a teázóból, szakképzett és barátságos oktatók… egy nemmindennapi, háromszintes j