Scout Paintball Lásd órarend

Nagykovácsi | Juliannamajor hrsz. 0139/2
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
csomaggal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 12.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Paintball
paintball / paintball edzés

Értékeld a létesítményt

4.33 / 5

Megjegyzés

Helyszínen fizetendő: 1 db golyó 10 Ft/db, minimum 200 db golyó megvétele szükséges a játék megkezdéséhez, melyet 100-asával biztosítanak a Klubtagoknak. Előzetes bejelentkezés szükséges a +36 30 262 2091-es telefonszámon vagy a https://scoutpaintball.hu/paintball-palya-foglalas/ címen.

Az elfogadóhelyről

Paintball pálya Budapesttől 10 percre Nagykovácsiban. Minőségi felszerelés, egyedileg épített pálya várja a játékosokat!
 
Az egyedileg paintballra épített pályát egy többszörös magyar és osztrák bajnok paintballos tervezte, így garantált a szórakozás. A játék során a két oldal kiegyensúlyozott, így egyik oldalról indulva sincs előnye az egyik csapatnak. A pályát alapvetően Nyugat-Európai neves erdei pályák és az UK Woodland Masters paintball széria ihlette.
 
A jó és biztonságos szórakozás alapja a minőségi paintball felszerelés és festékgolyó. Több mint egy évtizedes szakértelmüknek köszönhetően a célra legjobb felszereléseket választották ki Nektek. Könnyen kezelhető félautomata markerek, minőségi lövedékek és páramentes maszkok várnak Rátok! Náluk a biztonság az első, ezért duplarétegű maszkokat használnak és paintball markereiket minden alkalommal bemérik..
 
A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő bejelentkezés szerint
K e d d bejelentkezés szerint
S z e r d a bejelentkezés szerint
C s ü t ö r t ö k bejelentkezés szerint
P é n t e k bejelentkezés szerint
S z o m b a t bejelentkezés szerint
V a s á r n a p bejelentkezés szerint

Scout Paintball legutóbbi hírei

Scout Paintball - Új AYCM elfogadóhely

  Az All You Can Move SportPass számára nemcsak a Klubtagok fittsége és energikussága alapvető, hanem az is, hogy felejthet

Scout Paintball - Új AYCM elfogadóhely

  Az All You Can Move SportPass számára nemcsak a Klubtagok fittsége és energikussága alapvető, hanem az is, hogy felejthet