SportPass

Mi az AYCM SportPass?

Mi az AYCM SportPass kártya?

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass egy olyan multifunkcionális sportbérlet, mellyel országosan több száz különböző sportlétesítmény - fitnesztermek, uszodák, boxtermek, jógatermek, mászótermek, atlétikai pályák, tánccentrumok, korcsolyapályák, golfpályák, squashpályák, teniszpályák illetve rúdtánc órák is - korlátlanul látogathatók. Akár naponta, minden nap más létesítményben!

Hogyan lehet AYCM SportPass kártyád?

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass KLUBKÁRTYA kizárólag az év végéig tartó (2018. december 31.) hűségidő vállalása mellett érhető el. A választott csomag szerinti tagdíj - a belépéstől kezdve a sportszolgáltatás igénybe vételének mennyiségétől függetlenül - fizetendő a szerződési időszakának lejártáig, azaz 2018. december 31-ig.

Mi szükséges a tagsághoz?

ALL YOU CAN MOVE SportPass KLUBKÁRTYÁT csak az a személy jogosult vásárolni, akinek Magyarországon bejelentett, teljes munkaidős, alkalmazotti munkaviszonya van és munkáltatója partnere a KLUB Rekreáció Kft. által üzemeltetett ALL YOU CAN MOVE SportPass programnak.
*Társkártyát igényelni csak személyesen az ügyfélszolgálaton, az utolsó 2 havi bérpapír bemutatásával lehet!

További tudnivalók a kártyaigénylésről

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass KLUBKÁRTYA (Főkártya) és Társkártya kiváltására nem jogosult az a személy, aki: igazolt versenyzője valamely sportklubnak/szövetségnek; hivatásos-, profi- vagy amatőr versenysportoló (ideértve egy adott sportlétesítmény által meghirdetett, a létesítmény saját keretei között megrendezésre kerülő versenyen való részvétel); bármilyen sportban versenyző, sportoktató, edző vagy tréner, edzői, sportolói képzésben vesz részt; nincs 8 órás bejelentett munkaviszonya; tanuló; nyugdíjas; hivatásának betöltéséhez elengedhetetlenül szükséges a jó fizikai és esztétikai állapot (különösen, ha rendvédelmi szervnél vagy biztonsági szolgálatnál dolgozik, vagy modell); hivatásánál, munkakörénél vagy tulajdonosi részesedésénél fogva, illetve hozzátartozói viszonyra tekintettel a sportlétesítménybe való belépésre, illetve egy adott sportlétesítmény szolgáltatásainak igénybevételére egyébként jogosult (pl.: tulajdonos, recepciós, illetve a sportlétesítményben egyéb alkalmazott, vagy ezek közeli hozzátartozója).

 

Használd ki életed
Minden percét
Egy kártya, számtalan lehetőség

AYCM Csomagok
Árak és információk

Az AYCM SportPass-szal a 2018-as AYCM SportPass Ajánlat-ban fölsorolt összes létesítmény látogatható tetszés szerint, korlátlanul és váltogatva, azonban 1 nap, csak 1 alkalommal vehető igénybe sportszolgáltatás. A továbbiakban a létesítmények menüpontban tájékozódhatsz az új elfogadóhelyekről és a mindenkori frissített létesítmény listáról.

Az AYCM SportPass XXL-es csomaggal közel 500 létesítmény látogatható.

A létesítményekben az adott látogatáskor a napijegy adta szolgáltatások, így az aerobic, alapáras csoportos óra, jóga, a fitness, cardio, uszoda, jógastúdió, boxterem, mászóterem, tánccentrum, rúdtánc napijeggyel igénybe vehető sportszolgáltatások érhetőek el. Az AYCM csomagok között a szolgáltatás minőségében nincs eltérés, csak a látogatható létesítmények számában.

AYCM csomagok és áraik
 

Az árak 2016 évre érvényesek, melyek bruttó Ft/fő/hó-ra értendőek, a belépéstől kezdődően a naptári év végéig (2017. december 31.) minden hónapban fizetendőek, a választott csomag díjának megfelelően - minden hónapban ugyanazzal az összeggel - a használat számától függetlenül.

A létesítményekben mindazok a sportszolgáltatások igénybe vehetőek, melyek az adott létesítményben napijeggyel látogathatóak.

Az AYCM SportPass Klubkártya korlátlan használata azt jelenti, hogy a klubkártyával korlátlan számban, tetszőlegesen, váltogatva látogathatóak a létesítmények. Azonban ugyanazon a napon csak egy sportszolgáltatás vehető igénybe, ami egyben azt is jelenti, hogy 1 helyen 1 nap 1 csoportos óra vehető igénybe, vagy a fitness-cardio terem látogatható. Egy nap egyszer használható a kártya. A tagdíj átalánydíj, mely összeg a sportszolgáltatás igénybe vételétől függetlenül fizetendő a szerződés időszakának lejártáig, azaz 2017. december 31-ig. A havi tagdíjon felül fizetendő a regisztráció (klubkártya) adminisztráció éves díja: 3.000 Ft/fő/év, mely a klubkártya átvételekor/ hosszabbításkor/ szerződéskötéskor esedékes. A KLUB Rekreáció Kft. az ALL YOU CAN MOVE SportPass programban szereplő létesítmények változtatásának a jogát fenntartja.

*Társkártyát igényelni csak személyesen az ügyfélszolgálaton, az utolsó 2 havi bérpapír bemutatásával és a Főkártyás által aláírt eredeti Társkártyás megbízási szerződés adatlappal lehet!

 

MINDEN NAP EGY ÚJ LEHETŐSÉG
CSAK RAJTAD ÁLL MIRE HASZNÁLOD

Fizetési konstrukciók
A tagdíj kifizetésének ütemezésére két lehetőséget kínálunk

Egyösszegben

| Online fizetés az AYCM ügyfélkapun keresztül bankkártyával, EDENRED Ajándék-, Motivációs- és Bevásárlókártyával, valamint ezüst és arany EDENRED Ajándékkártyával vagy OTP Cafeteria kártya – “Ajándék zsebéből”

| Személyesen az ügyfélszolgálati irodában bankkártyával, készpénzzel, EDENRED Ajándék-, Motivációs- és Bevásárlókártyával, valamint ezüst és arany EDENRED Ajándékkártyával, SODEXO Bónusz utalvánnyal, SODEXO Ajándék utalvánnyal, Ajándék Erzsébet utalvánnyal, Erzsébet Utalvány Plusz kártya – “Ajándék zsebéből”, OTP Cafeteria kártya – “Ajándék zsebéből”, GREEN PASS Ajándék Utalvánnyal, GREEN PASS Egészség utalvánnyal vagy ezek kombinációjával.

Könnyített fizetés havi részletekben: szerződéskötéskor a Klubkártya átvételével egyidejűleg kérjük az első 2 havi díjat és a 3000 Forintos adminisztrációs díjat megfizetni.

A további havi tagdíjak befizetésére az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:

| ONLINE fizetés az AYCM ügyfélkapun keresztül:

 • bankkártyával
 • bankkártya regisztrációval: ezzel a fizetési móddal a Klubtag regisztrálhatja a bankkártyáját az OTP Bank Nyrt. rendszerében, amely a bankkártya adatok, illetve egy jelszó megadását jelenti. Ezt követően a fizetések egyszerűen, már csak a jelszó megadásával teljesülnek.
 • rendszeres bankkártya terheléssel: a “bankkártya regisztrációval” történő fizetést a Klubtag kibővítheti egy felhatalmazás megadásával is. A felhatalmazás alapján a tagdíjakat a regisztrált bankkártyáról a KLUB Rekreáció Kft. (OTP Bank) minden tárgyhónapot megelőző hónap 15-22. napjáig automatikusan levonja.
 • EDENRED Ajándék-, Motivációs- és Bevásárlókártyával, valamint ezüst és arany EDENRED Ajándékkártyával
 • OTP Cafeteria kártya – “Ajándék zsebéből”

| SZEMÉLYESEN az ügyfélszolgálati irodában:

 • bankkártyával
 • készpénzzel
 • EDENRED Ajándékkártyával, valamint ezüst és arany változataival
 • EDENRED Motivációs kártyával
 • EDENRED Bevásárlókártyával
 • Erzsébet Utalvány Plusz kártya – "Ajándék zsebéből"
 • Ajándék Erzsébet utalvánnyal
 • SODEXO Ajándék utalvánnyal
 • SODEXO Bónusz utalvánnyal
 • OTP Cafeteria kártya – “Ajándék zsebéből”
 • GREEN PASS Ajándék utalvánnyal
 • GREEN PASS Egészség utalvánnyal
 • vagy ezek kombinációjával

| Banki csoportos beszedéssel: Online Főkártyás szerződéskötéskor interneten (AYCM Ügyfélkapu), AYCM ügyfélszolgálati irodánkban történő Főkártyás/Társkártyás szerződéskötéskor a Klubkártya átvételével egyidejűleg kérjük az első 2 havi díjat a 3000 Forintos adminisztrációs díjat megfizetni. A további havi tagdíjakat a Klubtag szerződésben megnevezett bankszámlájáról a KLUB Rekreáció Kft. (OTP Bank) minden tárgyhónapot megelőző hónap 15-22. napjáig beszedi.

A banki csoportos beszedési megbízás, mint fizetési konstrukció kiválasztása,  történhet a személyes ügyintézés során az ügyfélszolgálati irodában, illetve választható az online ügyintézés során az Ügyfélkapun keresztül, feltétele mindkét esetben a Klubtag netbanki felületen, vagy bankfiókban leadott, és bank által jóváhagyott csoportos beszedési felhatalmazása. Az ehhez szükséges azonosítószámok ügyfélszolgálatunkon kérhetők.

Október 1. utáni belépés esetén havi fizetésre nincs mód.


			
ÉREZD A SPORT VARÁZSÁT
SZÁMTALAN HELYEN

AYCM hűségprogram

Örömmel tapasztaljuk, hogy nagyon sokan és egyre többen éltek az ALL YOU CAN MOVE-ban rejlő korlátlan sportolási lehetőséggel és több éve remélhetőleg elégedetten használjátok multifunkcionális sportbérleteteket. Az ALL YOU CAN MOVE (AYCM) csomagok most induló hűségprogramja keretén belül szeretné honorálni leghűségesebb tagjait: azon Klubtagjainkat, akik megszakítás nélkül legalább 2 vagy 3 éve rendelkeznek ALL YOU CAN MOVE SportPass-szal, azokat ajándékkal lepjük meg az ügyfélszolgálati irodánkban.

Szeretnénk, ha továbbra is Klubtagunk maradnál, s mivel eddigi hűségedet nagyra értékeljük, épp ezért engedd meg, hogy megbecsülésünk jeléül megajándékozzunk

egy ALL YOU CAN MOVE pólóval, ha 3 teljes éve (2015. január 1-től), illetve
egy ALL YOU CAN MOVE bögrével/zsákkal/mobiltartóval, ha 2 éve (2016. január 1-től)
megszakítás nélkül rendelkezel ALL YOU CAN MOVE SportPass-szal.

*az AYCM Hűségprogramban csak azok az AYCM Klubtagok vehetnek részt akiknek XS/S/M/L/XL/XXL Klubkártyájuk van!