Sugár Fitness Nyitva

Budapest XIV | Örs vezét tér 24.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.200 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Fitness / Jóga / Küzdősportok / Pilates / Spinning / Spinracing / Tánc
aero-kickbox / aerobic / alakformálás / body art / boksz / dinamikus jóga / funkcionális tréning / gerinctréning / giryafit / hot iron / kondi / kondi step / pilates / spinning / spinracing / step aerobic / stretching / zumba

Értékeld a létesítményt

4.53 / 5

Megjegyzés

1 óra ingyenes parkolás!

A létesítményről

Aerobic órákkal, fitness termi szolgáltatásokkal várnak Titeket a Sugár Üzletközpontban lévő igényes, modern termükbe.

 

2012 szeptemberében nyitotta meg kapuit a megújult Sugár Üzletközpontban, Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján, az Örs Vezér terén. Kezdetben 550 m2-en, három aerobic teremmel, egy cardio részleggel várták az edzeni vágyókat, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára már közel háromszorosára bővültek, és többek között náluk található Budapest egyik legnagyobb aerobik terme, a Club Royal is.

Csoportos óráikat elhivatott, magasan képzett oktatók tartják, akik kora reggeltől késő estig állnak kedves vendégeik rendelkezésére. Több, mint 30 óratípussal, neves sztároktatókkal, akár 60 ember befogadására is képes aerobic teremmel,  26 kerékpárral és a legmodernebb hang- és fénytechnikával felszerelt Spinning teremmel, kibővített cardio, illetve erősítő részleggel várnak Titeket!

Céljuk, hogy a hozzájuk ellátogatók elégedetten, a mindennapi stressztől megszabadulva, jó kedvűen hagyják el fitness létesítményüket. A Sugár Fitness arculatának meghatározásában a fiatalos lendület mellett a visszafogott elegancia, a barátságos környezet és a világos, tágas terek megteremtése játssza a fő szerepet. Szolgáltatásaikba az ingyenesen elérhető Wifi, két teljesen új infraszauna és egy órányi ajándék parkolás is beletartozik.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 22:00
K e d d 06:00 - 22:00
S z e r d a 06:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 22:00
P é n t e k 06:00 - 22:00
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 08:00 - 20:00

Sugár Fitness legutóbbi hírei

Sugár Fitness - AYCM M 2014

1 óra ingyenes parkolás! Ha autóval érkeznél, akkor 1 óra ingyenes parkolást biztosítanak neked! Aerobic órákkal, fitness termi szolgáltatásokkal várnak Titeket a Sugár Üzletközpontban lévő igényes