Summer Spirit
nyereményjáték

Summer Spirit

by 

AYCM

Vásárolj AYCM Klubkártyát májusban és egy kis szerencsével Tiéd lehet az exkluzív ajándékok egyike:

(Az ajánlat az XS/S/M/L/XL/XXL csomagokra érvényes, amennyiben közvetlenül az AYCM-nél – online vagy személyesen – igényled. 
A nyereményjáték 2017.05.31-ig megigényelt kártyákra érvényes.)

 

Mercedes „C” osztály tesztvezetés - Innováció, menetdinamika, luxus, a legújabb motornemzedék etanolja; igen ez a Mercedes „C” osztály! Játssz, és gazdagodj egy meghatározó élménnyel! A nyereményt felajánlotta a Pappas Autó!

 

 

Vitalizáló gyümölcspálinkás kezeléscsomag – A barnacukor és a gyümölcspálinka esszencia mesteri találkozása egy tökéletes testradír, mellyel 30 perc alatt előkészítik a terepet a 60 perces kényeztető masszázsra. A spa, a szaunavilág, és a friss gyümölcsök és teák fogyasztása mellett felér egy hetes nyaralással a Magnolia Day Spa jóvoltából felajánlott kezelés!

 

 

 

30-30.000 Ft értékű O’neill és Columbia vásárlási lehetőség a Dockyard jóvoltából - Közeleg a nyár és outdoor élményorientált kikapcsolódásra vágysz? Magashegyi túrázás, via ferrata, evezés, canyoning, szörf, vagy gördülő sportok? Szerezd be a legjobb ruházatot és felszerélést a Columbia és az O’neill családból. A 30 – 30.000 Ft-os vásárlási lehetőséget a Dockyard biztosította.

 

 

Spoon the Boat és Il Mercato romantikus vacsora - A nyári naplemente a vízpartról a leghangulatosabb, legyen szó Duna parti panorámáról a Várnegyeddel vagy a Balaton csillogó hullámairól. A Spoon hajó jóvoltából a fine dining szerelmesei nyerhetnek 30.000 Ft értékű vacsorát, az Il Mercato-ban Balatonakarattyán az olasz ízek megszállottjai pedig 15.000 Ft-os fogyasztást.