Sunshine Fitness Lásd órarend

Siófok | Szűcs Menyhért u. 4.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 13.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Balaton / Csoportos óra / Pilates
aerobic / alakformálás / Balaton / Csoportos óra / dance aerobic / fitmama torna / gerinctréning / gymstick / has, láb, popsi / kondi step / pilates / Stretching

Értékeld a létesítményt

4 / 5

Az elfogadóhelyről

A fiataloktól az idősekig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő mozgásformát a siófoki Sunshine Fitnessnél.

A város szívében elhelyezkedő edzőtermükben csoportos- és személyi edzésformákat egyaránt kínálnak azoknak, akik egy egészségesebb életmód kialakítására vágynak, mozogni, sportolni szeretnének. A családias hangulatú, igényesen kialakított termeik edzőgépein (futópad, elliptikus tréner) egyéni edzésre nyílik lehetőség, a fitness terem csoportos kardióedzéseknek, alakformáló óráknak, valamint a jógának és a pilatesnek ad otthont.

A sportolni vágyók kilenc szakképzett edzőjük óráit látogathatják, köztük olyan edzésformákat próbálhatnak ki, mint például a deepWORK™, amely egy kemény, ugyanakkor nagyon élvezetes holisztikus, funkcionális tréning. Az alakformáló aerobik a legkedveltebb óratípus, melyen a test összes izmára koncentrálnak. A Bailar Aerobik, mint óratípus és kardio típusú mozgás kifejezetten jó hatással van a szív- és vérkeringési rendszerre. A step aerobic nagyszerű módja a zsírégetésnek, és segít az izomtónus javításában, építésében, a pilates egy egész testet átmozgató tréning, amely fejleszti az egyensúlyérzéket, növeli az ízületi mozgékonyságot, szálkás izomzatot formál, miközben nyújtja azt, a jóga különböző fajtái pedig lazítóan hatnak testre és lélekre. Egyre több óratípussal szeretnék bővíteni kínálatukat, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Menj el hozzájuk, egészségesebb leszel, formálódik az alakod, fejlődik az akaraterőd, kitartóbbá válsz az élet minden területén és nagyobb lesz önbecsülésed is! Egész tested kirobbanó formában lesz, akkor szállsz ki, amikor akarsz, akkor csatlakozol, amikor akarsz, senki nem tör pálcát a fejed felett, itt csak saját magadat kell leküzdened.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p órarend szerint

Sunshine Fitness legutóbbi hírei

Sunshine Fitness - Új AYCM elfogadóhely

A fiataloktól az idősekig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő mozgásformát a siófoki Sunshine Fitnessnél. A város szívében elhelyezkedő edzőtermükben csoportos- és személyi edzésformákat