Színes Női Torna Stúdió Lásd órarend

Budapest V | Kossuth Lajos u. 12.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 7.500 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Gyógytorna / Jóga / Pilates / Tánc / TRX
alakformálás / callanetics / fit ball / gerinctréning / jóga / kondicionáló torna / mélyizomtorna / női torna / pilates / TRX / zumba

Értékeld a létesítményt

3 / 5

Megjegyzés

Klubtagok a TRX szolgáltatást plusz 1 390,- Ft, a Nia fitness edzést plusz 900,- Ft helyszínen történő ráfizetés mellett vehetik igénybe.

A létesítményről

Céljuk hogy  ebben a fitness teremben mindenki megtalálja  a számára megfelelő fitness edzést, legyen az könnyedebb fitball, callanetics-, gerinctorna, Pilates, Jóga, Nippon Taiso, a keményebb has láb popsi, has party, interwall, cross fitt, TRX, személyi edzés, vagy kicsit pörgősebb, mint mondjuk egy zumba, dance aerobic óra.

A különböző korosztályokat is szeretnék egy helyen együtt látni. A babáktól egészen a nagymamákig bárki kikapcsolódhat náluk. Az anyukák vagy nagymamák nyugodtan hozhatják foglalkozásainkra a gyerkőcöket, hisz számukra külön szobát alakítottunk ki, ahol kedvükre játszhatnak, amíg az anya vagy a nagyi tornázik. A Baba-Mama órán 3 hónapos kortól várjuk a Mamákat Babáikkal!

Stúdiójuk reggeltől, estig folyamatosan nyitva tart.
Keresse őket  az is akinek délelőtt van ideje mozogni vagy az ebédidőt tudja mozgásra szánni, és szeretettel várják azokat a Vendégeinket akik csak munka után, az esti órákban érnek rá. Órarendüket úgy alakítottuk ki, hogy reggel 7:00-tól este 9:30-ig folyamatosan legyenek fitness edzések.
Délelőtt inkább kondicionáló, zsírégető, fitt-ball, vagy Energy Shake órákon, Baba-mama torna órán, míg délután a táncos zumba, dance aerobic, stretch & dance, has party, has láb popsi, személyi edzés, Jóga, este felé pedig a gerinctorna, Pilates, Hastánc órákon várunk alakformálás, zsírégetés céljából.
A Nippon Taiso és a TRX órák délelőtt és késő este egyaránt látogathatók!
Hastánc és Kriston Intim Torna tanfolyamokat szervezünk.
 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért  látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p Zárva

Színes Női Torna Stúdió legutóbbi hírei

Színes Női Torna Stúdió - AYCM M 2014

Céljuk hogy  ebben a fitness teremben mindenki megtalálja  a számára megfelelő fitness edzést, legyen az könnyedebb fitball, callanetics-, gerinctorna, Pilates, Jóga, Nippon Taiso, a keményebb has