Team Fitness - fitnesz terem, csoportos óra Zárva

Budapest III | Rákóczi utca 36.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 7.500 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Cross edzés / Csoportos óra / Fitness / Gyermekmegőrző / Jóga / Küzdősportok / Pilates / Spinning / TRX
aerobic / alakformálás / body art / cardio / cross training / CrossFit / Csoportos óra / erősítés / fit-fight / Fitness / gerinctréning / gyermekmegőrzés / hatha jóga / hot iron / jóga / kangoo / kondi step / pilates / spinning / step kondi / TRX / walk energie / zumba

Értékeld a létesítményt

4.68 / 5

A létesítményről

A III. kerületben a “Szentendrei úton”, a Csillagvár Üzletközpont I. emeletén található Óbuda legnagyobb fitness, aerobic és táncterme, vagyis a Team Fitness.
2000 m2-es központjukban a világ egyik vezető márkájának, a Life Fitness gyárnak az erősítő és cardio gépei állnak vendégeik rendelkezésére.

Erősítésre és nyújtásra 52 db kondicionáló, cardio edzésre 22 db gép vehető igénybe. Wellness részlegükön egy infra és egy finn szauna található. További ingyenesen igénybevehető extra szolgáltatásaik közé tartozik az értékmegőrző, a Wi-Fi, illetve a gyermekmegőrző.

A több mint 25 féle csoportos óratípus közül biztosan megtalálod azt, ami számodra a legnagyobb örömet és legtöbb élményt nyújtja. Használd ki a csoportban edzés motiváló erejét, szórakoztató mivoltát.

Szeretnél kicsit formába lendülni, de nincs ki vigyázzon gyermekedre? Várják a kisgyermekes szülők csemetéit, tágas játszóházukban, ahol minden adott az önfeledt játékhoz. Itt minden gyermek megtalálja kedvencét, amíg a szülő nyugodtan edzhet!

Funkcionális tréning során az izmokat nem izoláltan (elkülönítetten egy izmot) hanem mozgásláncokban / kinematikus láncokban rendezetten gyakorolhatjátok a tér minden irányába. Nem izmokat edzenek, hanem mozdulatokat gyakoroltatnak.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 07:00 - 22:00
K e d d 07:00 - 22:00
S z e r d a 07:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 07:00 - 22:00
P é n t e k 07:00 - 22:00
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 08:00 - 20:00

Team Fitness - fitnesz terem, csoportos óra legutóbbi hírei

A TEAM FITNESS 2 újdonsággal is várja AYCM Klubtagjainkat!

TEAM FITNESS 2 újdonsággal is várja AYCM Klubtagjainkat! 1. Teremfoci A teremfoci pályán 3-4 fős csapatok versenghetnek egymással. Amennyiben hétvégén, vagy hétköznap este szeretnéd has

Team Fitness - AYCM S 2014

A III. kerületben a “Szentendrei úton” található Csillagvár Üzletközpont I. emelén található Óbuda legnagyobb fitness, aerobik és tánc terme, mely hivatalosan a 1039 Budapest, Rákóczi utca 36. szám