Thor Gym Debrecen Nyitva

Debrecen | Rigó utca 4.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
csomaggal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 12.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cross training / Csoportos óra
athletic body / CrossFit / thor beavatás / UST

Értékeld a létesítményt

0 / 5

Megjegyzés

A Klubtagok számára plusz bérlet vásárlása szükséges a Crossfit és UST edzésekre, melynek díja 10.000,- Ft, amellyel korlátlan belépésre jogosultak az adott hónapban.

Az elfogadóhelyről

A Thor rendszere két pillérre épül:
Egyrészt a magas szakmai nívó jellemzi a munkásságukat: amennyiben hozzájuk látogatsz, betekintést nyerhetsz a minőségi funkcionális edzésekbe, mindezt kiemelkedő szakmai felügyelet mellett.
Persze lehetőséged lesz külön is edzeni, amennyiben már jártas vagy a funkcionális edzés eszközeinek, mozgásmintáinak világában.
 
Másrészt sajátos hangulat és a közösség az, amely jellemzi a termeiket. Náluk nem kell aggódnod amiatt, mert kinéznek, vagy nagyképűek a körülötted lévők: mindenki segítőkész és egy irányba evez. Ám ezt úgyis megtapasztalod majd!
 
Legnépszerűbb kurzusuk a BEAVATÁS, mely egy háromlépcsős program:
Kezdő szinten megismerkedhetsz az alapokkal, szakember segít kijavítani a hibákat, a mobilitási problémákat, megtanít az eszközök használatára.
Később középhaladó szinten (Athletic Body) emelnek a tempón, melyet a haladó edzések, személyre szabott edzésciklusai követnek (UST).
Ez a fokozatosság garantálja a minőséget és a fejlődést vendégeik számára.
 
A program az egyes mozgásokat mintázat, lassú mozgás, szimmetria, explozív mozgás sorozatokra osztja fel. Az eszközök és a velük végezhető gyakorlatok helyes kivitelezésének megtanítása a könnyebbtől a nehezebb irányában történik. A kurzus minden órája a következő elemekre bomlik: koordináció, mobilitás, gyakorlattanulás, erőfejlesztés és metabolikus felpörgetés.
 
A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 22:00
K e d d 06:00 - 22:00
S z e r d a 06:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 22:00
P é n t e k 06:00 - 22:00
S z o m b a t 10:00 - 12:00
V a s á r n a p Zárva

Thor Gym Debrecen legutóbbi hírei

Thor Gym Debrecen - Új AYCM elfogadóhely

Új teremmel bővül a Thor Gym hálózat. Március 9-től már Debrecenben is várja a funkcionális edzések szerelmeseit.   Magas szakmai nívó jellemzi a munkásságukat: amennyiben hozzájuk látogats

Thor Gym Debrecen - Új AYCM elfogadóhely

Új teremmel bővül a Thor Gym hálózat. Március 9-től már Debrecenben is várja a funkcionális edzések szerelmeseit.   Magas szakmai nívó jellemzi a munkásságukat: amennyiben hozzájuk látogats