Tília Tánc- és Mozgásstúdió Nyitva

Budapest VII | Budapest, Király u. 67. (bejárat a Hársfa utca felől)
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Tánc
modern tangó / társastánc

Értékeld a létesítményt

5 / 5

Megjegyzés

Csoportos edzés: +1.200 Ft Személyi edzés: +4.700 Ft

A létesítményről

Szerettek volna létrehozni egy olyan helyet, amivel hozzájárulnak ahhoz, hogy az emberek minőségi életet élhessenek, fontosnak tartják tudatosítani az emberekben a minőségi mozgás fontosságát, ami hozzájárul egészségük megőrzéséhez. Továbbá igyekeznek olyan légkört kialakítani, ahol barátságok szövődhetnek, jó közösségek alakulhatnak ki, ahol az emberek jól érzik magukat, szívesen mennek vissza, mert találtak valamit, ami miatt otthon érzik magukat. A stúdió belsőépítészeti kialakításánál is arra törekedtek, hogy a vidám színek és a hangulatos terek egyaránt azt az életvidámságot sugallják, amit őkis szeretnének átadni a szolgáltatásaikkal. Céljuk, hogy felvidítsák az embereket, kiszabadítsák őket a mindennapok rutinjából. Amennyiben valaki gondterhelten és kedvetlenül lép be hozzájuk, szeretnék elérni, hogy az órák után mosolyogva, vidáman, felfrissülve, megújulva és jó hangulatban távozzon! Ugyanis számukra is ezt jelenti a tánc, a mozgás öröme. Szeretnék, ha minél többen átélhetnék ezt az érzést a tánc és a mozgás szeretete által.
 

Filozófiájuk szerint a tánc és bármilyen más mozgásforma szorosan összefügg, ezért nem szeretnék elkülöníteni. Úgy gondolják, hogy már egészen kicsi gyermekkortól kezdve fontos a mozgás megismertetése, rendszeressé tétele, legyen szó akármilyen mozgásformáról. A cél, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő mozgásformát, melyben jól érzi magát. Bíznak benne, hogy óratípusaik közt sokan megtalálják azt, ami számukra a legideálisabb.

Oktatásuk alapelvei a prevenció (megelőzés), életöröm átadása, életvidámság sugárzása, és a mozgás megszerettetése. Stúdiójuk tanárai kivétel nélkül ezen alapelveknek megfelelően tartják óráikat. Náluk a legfontosabb a vendég, aki garantáltan vidámabban és feltöltődve távozik széles mosollyal az arcán. 

Hiszen: „ A világ mindig vidámabbnak látszik egy mosoly mögül.”

 

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 15:00 - 22:00
K e d d 15:00 - 22:00
S z e r d a 15:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 15:00 - 22:00
P é n t e k 15:00 - 22:00
S z o m b a t Zárva
V a s á r n a p Zárva

Tília Tánc- és Mozgásstúdió legutóbbi hírei

A Tília Tánc-és Mozgásstúdió szolgáltatásai megváltoztak

  A Tília Tánc-és Mozgásstúdió szolgáltatásai megváltoztak.   AYCM kártyával az argentín tangó, társas tánc látogatható, mely kiegészült a modern tangó szolgáltatással. A csoportos