Vitorlás bérlés a Balatonon Zárva

Balatonlelle | Móló sétány (Bahart kikötő)
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.200 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Vitorlázás
csoportos vitorlás bérlés / csoportos vitorlázás / vitorlázás

Értékeld a létesítményt

2.11 / 5

Megjegyzés

Április 1-től október 1-ig
Kishajó bérlés esetén az AYCM SportPass-szal rendelkező Klubtagnak a bérlés díjtalan, az AYCM SportPass-szal nem rendelkező személyek számára a bérlés 1 órára 1.500,- Ft, 3 órára 4.000,- Ft. 1 órás vitorlás oktatás 3.000,- Ft. Igény esetén legalább 1 nappal a felhasználás előtt előzetes egyeztetés szükséges Heinemann Tamással az alábbi telefonszámon: +36205553020
  
Lehetőség van csoportok, baráti társaságok számára is vitorlást bérelni. A csoportos vitorlázáshoz Kapitányt biztosítanak. Csoportos vitorlázás esetén (max 10 fő) az AYCM SportPass-szal rendelkező Klubtag számára 1 óra vitorlázás árának rá eső részéből 1.000,- Ft kedvezményt biztosít a SportPass, az AYCM SportPass-szal nem rendelkező személyeknek a teljes rájuk eső díjat kell fizetniük. 1 óra csoportos vitorlázás kapitánnyal 15.000,- Ft, 2 óra 25.000, -Ft, 3 óra 35.000,- Ft, 1 napos túravitorlázás kapitánnyal 50.000,- Ft. Csoportos vitorlázási igény esetén legalább 2-3 nappal a felhasználás előtt előzetes egyeztetés szükséges Heinemann Tamással az alábbi telefonszámon: +36205553020

Egyéb rendezvényeiken való részvétel esetén az AYCM SportPass-szal rendelkező Klubtagnak 1.000.- Ft kedvezményt biztosít a SportPass a részvételi díjból. A rendezvényekről folyamatos tájékoztatást adnak a FB oldalukon (https://www.facebook.com/vitorlazunk/)   

A létesítményről

Kishajó bérlés és csoportos vitorlázás igénybevétele AYCM SportPass-szal.

Április 1-től október 1 között

Küldetésük, hogy bárki számára elérhetővé tegyék a vitorlázás élményét, minőségi szolgáltatást kínálva megfizethető áron, a vendégeik maximális elégedettségéért.

Alapvető céljuk a vitorlázás népszerűsítése, megismertetése, elérhetővé tétele a szélesebb közönség számára is. Telephelyünk Balatonlellén található, és itt kínálják a vitorlázási lehetőséget is. A Kikötő könnyen elérhető szárazföldön az ország bármely pontjáról gépjárművel és vonattal valamint vízen a Balaton hajójárataival egyaránt.

Jelenleg 3 fő területen kínáljuk szolgáltatásunkat, melyeknek köre folyamatosan bővül:
1, Optimist vitorlás kishajó bérlés
Felnőttek ill. gyermekek által egyedül kényelmesen kezelhető, 1 személyes kishajó (Optimist) bérlését kínálnak nagyon kedvező feltételekkel. A kishajó használatához nem szükséges hatósági engedély. A gyakorlatlan bérlők számára a hajók használatához a helyszínen iránymutatást adnak, sőt igény esetén oktatáson való részvételre is van lehetőség.

2, Csoportok vitorláztatása a Balatonon
A vitorlázás iránt érdeklődő, de saját magukban az egyéni vitorlázáshoz elszántáságot még nem érző vendégeik számára szeretnének élményt nyújtani és megszerettetni velük ezt a csodálatos sportot. Nagyobb méretű (30-31 láb hosszúságú) vitorlás kishajóinkkal vállalják csoportok vitorláztatását. A hajók max. 6 -10 személy befogadására alkalmasak. Főképpen csoportok jelentkezését várják, de egyénileg is csatlakozhat bárki egy csoporthoz. A hajókat profi Kapitányok vezetik, akik a lehetőségekhez és igényekhez képest bevonják a résztvevőket is a vitorlázás műveleteibe és közben élménybeszámolókat tartanak a vitorlázás, vitorlás versenyzés szépségeiről.
 

3, Rendezvények szervezése
A vitorlázáshoz kapcsolódó, annak sajátos hangulatát felhasználó különféle rendezvényeket szerveznek a szezon során, melyekre egyénileg is tudnak jelentkezni az érdeklődők. Ezen rendezvények részvételi díja esetenként kerül megállapításra. Például:
- Borkóstolóval egybekötött élményvitorlázás
- Élőzenés vitorlázás a Balaton közepén
- Naplementenéző vitorlázás
- És még sok más esemény, amelyről a FB oldalunkon folyamatos tájékoztatást adunk.
Az AYCM kártyatulajdonosok részére a kártya használatával fejenként 1 000 Ft –ot beszámítanak a részvételi díjba, a fennmaradó összeget kell csupán kifizetni a helyszínen.

Elérhetőségeik:

Heinemann Tamás
Vitorlázunk Kft. Ügyvezető Igazgató
Telefon: +36 20 555 3020
Email: [email protected]

Kócza Gábor
Vitorlás Kapitány
Telefon: +36 20 823 5578
Email: [email protected]

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 10:00 - 18:00
K e d d 10:00 - 18:00
S z e r d a 10:00 - 18:00
C s ü t ö r t ö k 10:00 - 18:00
P é n t e k 10:00 - 18:00
S z o m b a t 10:00 - 18:00
V a s á r n a p 10:00 - 18:00

Vitorlás bérlés a Balatonon legutóbbi hírei

Vitorlázz mostantól M-es kártyáddal a Balatonon!

Nagyszerű lehetőség, mely már M-es AYCM SportPass-szal elérhető! Kishajó bérlés és csoportos vitorlázás igénybevétele AYCM SportPass-szal. Április 1-től október 1 között Küldetésük