Wefit WALKenergie & Fitness Lásd órarend

Szigetszentmiklós | Bajcsy-Zsilinszky utca 35.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 13.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

WALKenergie
WALKenergie

Értékeld a létesítményt

5 / 5

Megjegyzés

Az edzésekre előzetes bejelentkezés szükséges a +36 20 561 4120-as telefonszámon.

Az elfogadóhelyről

A WALKenergie program megszületésének alapja az edzőtermek leginkább használt eszköze a futópad volt. A cél egy olyan csoportos, edzői irányítással végzett edzésmódszer megalkotása, mely igen széles tömegeket mozgat meg.Az ötlet Olaszországból származik, ahol ez a fajta csoportos mozgásforma már évek óta tombol.Magyarországon 2011. októberében nyílt az első WALKenergie terem. Azóta már több fitnesz terem kínálatában fellelhető a WALKenergie program, amelyet kizárólag WALKenergie gépeken végezhetünk.Ezen edzésmódszer sikerének alapja a szakképzett oktatók, illetve a professzionális WALKenergie gyaloglógépek.

Ma már mindeni tudja, hogy a megfelelő mennyiségű mozgás az egészség fenntartásának egyik pillére.Sajnos azonban leginkább a mozgásszegény életmód a jellemző.Ennek számos oka van, de többek közt visszatartó erő a legtöbb ember számára, hogy a futás, az aerobik vagy az edzőtermi gyakorlatok komoly izomlázat, nem ritkán sérülést váltanak ki a lelkes kezdőknél, ami végleg elveszi kedvüket a sportolástól. Mások pedig rengeteg mozgásformát kipróbálva, nem igazán találták meg a számukra leginkább megfelelő, élvezetes vagy hatékony mozgást.
 
Számos kutatás bizonyította már a gyaloglás előnyeit.
 
Gyalogolni mindenki tud! Tömegesen alkalmazható és hatékony fegyver, különböző betegségek megelőzésében.Különösen előnyös és ideális a gyaloglás azok számára, akik életükben soha, vagy évek óta nem végeztek rendszeres testedzést, viszont szakítani akarnak ellustult életmódjukkal és szeretnénk ezen változtatni. Ugyanis a gyaloglás nem csak sokkal egészségesebb a futásnál, de alkalmazásával gyorsabban is fogyunk. A gyaloglás szinte semmilyen kockázattal nem jár, viszont számos előnye van.
 
A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.
 

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p órarend szerint

Wefit WALKenergie & Fitness legutóbbi hírei

Wefit Walkenergie & Fitness - Új AYCM elfogadóhely

Imádjuk, hogy Klubtagjaink a legváltozatosabb mozgásformák között választhatnak, amikor sportolni szeretnének. A walkenergie egy könnyen elsajátítható, ám néha kifejezetten nehéz edzésfajtára épül,

Wefit Walkenergie & Fitness - Új AYCM elfogadóhely

Imádjuk, hogy Klubtagjaink a legváltozatosabb mozgásformák között választhatnak, amikor sportolni szeretnének. A walkenergie egy könnyen elsajátítható, ám néha kifejezetten nehéz edzésfajtára épül,