Westfit Gym Nyitva

Budapest VI | Jókai utca 15.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
csomaggal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 12.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Fitness
Fitness

Értékeld a létesítményt

4.05 / 5

Az elfogadóhelyről

Termük 2015 júliusában nyitott az Oktogon és a Nyugati pályaudvar között félúton, a Teréz körúttal párhuzamos Jókai utcában. A régebben igen népszerű, három szintes edzőterem korábban Dávid Fitness néven üzemelt.

Az emeleten a szabad súlyok és gépek kaptak helyet, a földszinten kardió részleget alakítottak ki, a harmadik szinten az aerobic terem kapott helyet.

Az edzőterem szintenkénti tagolódása és a gépek elosztása lehetővé teszi, hogy minden réteg megtalálja a számára szimpatikus edzési lehetőségeket.

Kezdők számára a funkcionálisan tökéletes kialkítású, egyszerűen használható Technogym és Cybex kardió és erősítő gépek állnak rendelkezésre. Haladó vendégeiket rengeteg szabad súly (kézisúlyzók 1-50 kg-ig), erőkeret és felhúzáshoz külön kialakított rész várja. Vannak továbbá jógamatracok, bokasúlyok, kicsi súlyzók.

A recepción táplálékkiegészítők széles választéka várja vendégeiket: fehérjeturmixok, edzés előtti energizálók, egyéb speciális kiegészítők. Kínálatukhoz természetesen a Powerade és a víz is hozzátartozik.

Nagy hangsúlyt fektetnek a terem tisztaságának és igényességének fenntartására, beleértve a wcket és zuhanyzókat.
Edzőik szívesen segítenek mindenkinek, teljesen kezdő vendégeiknek díjmentesen bemutatják a gépek használatát (időpont egyeztetése szükséges!).

Személyi edzés, edzéstervezés, étrend, táplálékkiegészítők használatával kapcsolatos tanácsok - keresd fel bátran a számodra szimpatikus edzőt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 22:00
K e d d 06:00 - 22:00
S z e r d a 06:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 22:00
P é n t e k 06:00 - 22:00
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 08:00 - 20:00