Womens Paradise Zárva

Budapest V | Ferenciek tere 7-8. 1-es lépcsőház 2. emelet
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 16.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / légtorna / Rúdtánc
Be a Champion / Extreme Hot Stretching / fat burning / Fat Burning Lady Fegyenc / Lady Fegyenc / légtorna / Légtorna Aerial Power Stretching / rúdtánc / shaking / Stretching / Stretching for Split

Értékeld a létesítményt

5 / 5

A létesítményről

Women's Paradise - PoleDance, AerialDance, Rúdtánc, Rúdfitnesz, Légtorna, Shaking, LadyMotion Style

Megálmodták azt a helyet, ahol mindenki aki belép az ajtón önmaga lehet. Kihozhatja magából a legjobbat, ahol tehet magáért, ahol törődhet magával. A Paradise több, mint egy edzőterem, több, mint egy táncstúdió, több, mint egy szépségstúdió. A Paradise egy olyan világ, ahol nem létezik lehetetlen, ahol soha nincsenek egyedül a hozzájuk látogatók. Mozgás, sport, művészet, szépségápolás, egészség, feltöltődés, kényeztetés.

2013 májusában nyitotta meg a kapuit a Women's Paradise.

Minden délután vannak rúdtánc, légtorna, erősítő és nyújtás órák. Két különleges óratípus is színesíti az órarendet. Az egyik a SHAKING, mely a Twerk táncstílus alapjaira épülő, ultra brutál alakformáló (főleg comb, popsi, has területeken) óratípus. A másik az Aerial Power Stretching, mely egy erősítő és nyújtás óra is egyben, aminek a különlegessége, hogy a levegőben, hammock segítségével történik.

A rúdfitnesz órák 7 szintre vannak osztva. A szinteken sikeres vizsgák után lehet egyre feljebb és feljebb jutni. Az órák egyszerre 3 teremben zajlanak, 6 tanár alkotja a Paradise tanári karát.

Az edzők az órán mindenkire külön figyelmet fordítanak. Minden egyes tanítvány a szinttudásának megfelelő feladatokat kap.

Az iskola vezetője Molnár Nikolett, aki gyermekkora óta a tánc világában él. Kisgyermekként a balettintézetben végezte tanulmányait, és számos színház színpadán szereplehetett. 2011-ben kezdett foglalkozni a rúdtánccal, melybe az első órája után beleszeretett, és tudta, hogy az élete egy egészen új világban folytatódik.

Versenyeredményei:

Országos bajnokság:

Miss PoleDance Hungary 2012. szeptember 22, Budapest, 1. hely

Nemzetközi eredmények:

European Pole Show Art Championship Zagrab (2014. may 07) 3. hely

The Art of Pole Dance Slovenia (Ljubjana, 2014. november 22), 1. hely

The Art of Pole Dance Italy (Milano, 2015. február 22), 3. helyezett duó kategória, Nagy Beátával.

Nikolett azt az elvet vallja, hogy nem szabad elfelejteni, mely világból került ki a rúdtánc, és nem szabad letagadni. Éppen az a csodálatos benne, hogy ennél nőiesebb sport nem létezik még egy a világon.

Fizikailag egy hihetetlenül kemény sport, hiszen a saját testúlyos edzések közé sorolható. Fájdalommal, kék-zöld foltokkal, égési sérülésekkel, horzsolásokkal jár. De amint túllépünk ezeken a dolgokon, elénk tárul az a csodálatos világ, amit a rúdtánc magában rejt. Minden nő megtalálja benne a számításait. Legyen akár inkább sportosabb, vagy művészeteket kedvelő, esetleg egy fesztelen bohém díva. Nálunk minden egyes tanítvány megkapja a támogatás ahhoz, h a saját útját járja, és, hogy megélhesse a nőiességét, hogy kiteljesedjen abban, amire született: NŐ lehessen. Ami még csodálatos ebben, hogy mindenzt úgy teheti meg, hogy közben gyönyörű izmokat formál magán.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p Zárva, órarend szerint

Womens Paradise legutóbbi hírei

Poledance Paradise - AYCM L 2014

Women's Paradise - PoleDance, AerialDance, Rúdtánc, Rúdfitnesz, Légtorna, Shaking, LadyMotion Style. A belváros szívében, 200 négyzetméteren, hatalmas terasszal, különböző szolgáltatásokkal vár