Yogatree Studio Lásd órarend

Budapest VII | Erzsébet krt. 51.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
csomaggal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 12.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Jóga
ashtanga jóga / dinamikus hatha / gerincjóga / hatha jóga / iyengar jóga / jóga / vinyasa flow / yin jóga

Értékeld a létesítményt

4.19 / 5

Megjegyzés

Minden órára SMS-ben (70 / 520 8067), vagy online tudsz bejelentkezni legkésőbb az óra kezdete előtt 2 órával, és csak telt ház, vagy az óra elmaradása esetén jeleznek vissza.

Az elfogadóhelyről

Családias hangulatú jógastúdió a belvárosban, a 4-6-os villamos Király utcai megállójánál, az Erzsébet krt. 51. alatt.
A stúdiót Prana Jógaműhelyként ismerhették meg a jógázni vágyók, 2015 áprilisától azonban megújult névvel és arculattal, de változatlanul barátságos légkörrel és elérhető árakkal várják a jógázni vágyókat.
A jóga gyakorlást azoknak ajánlják, akik szeretnének tenni önmagukért, önmaguk fejlesztéséért és megismeréséért, egészségük megőrzéséért vagy visszaszerzéséért. A rendszeres jóga gyakorlás segíti a mozgásszegény életmód és az irodai ülőmunkából fakadó tartáshibák ellensúlyozását, javítja a fizikai erőlét és az általános közérzet.

A Yogatree Studio kínálatban szerepel hatha jóga, yin jóga, vinyasa flow, ashtanga, hatha flow, gyerekjóga. Az órákat tapasztalt, szenvedélyes, felkészült tanárok tartják, egyes órákat akár angol nyelven is. A stúdió honlapján megtalálható az órák részletes bemutatása, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára éppen megfelelő gyakorlási stílust.

A jógával, egészséges életmóddal kapcsolatos egyre nagyobb érdeklődésre tekintettel a Yogatree Studio hétvégenként különböző programokat, előadásokat és tanfolyamokat szervez: Hangtálakkal és gonggal kísérve várják a felfrissülésre vágyókat a hangfürdő programukra. A kezdők első lépéseit alaptanfolyamokkal segítik a különböző irányzatok megalapozottabb megismerésében (hatha, vinyasa flow, ashtanga). A haladó jógatanfolyamokkal a már évek óta gyakorlók tudásának elmélyítését, a jóga komplex aspektusainak megismerését célozzák. A rövidebb workshopokkal, műhelyfoglalkozásokkal (mint pl. a tudatos táplálkozás és háztartás) kifejezetten a mindennapi életet praktikumait szeretnék átadni az érdeklődőknek.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p órarend szerint